Acar, İbrahim Harikases'in Konuğu Oldu

Okunma: 3150
Sultangazi 9 Ocak 2024 01:05
Videoyu Aç Acar, İbrahim Harikases'in Konuğu Oldu
A
a

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Sultangazi Belediye Başkan Aday Adayı Av. Ali Acar, ziyaretlerini hız kesmeden devam ettiriyor. Acar, bugün Sultangazi'nin önemli ismi Türk Halk Müziğinin güçlü sesi İbrahim Harikases ile bir araya geldi.

Sanata ve sanatçıya verdiği değerle gündeme gelen Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Sultangazi Belediye Başkan Aday Adayı Av. Ali Acar, “ Sanatsız Kalan Bir Milletin Hayat Damarlarından Biri Kopmuş Demektir” özdeyişiyle yola çıkarak Sultangazi’de sanatçılara sahip çıkıyor.



Av. Ali Acar, Ünlü Türk Halk Müziği Sanatçısı İbrahim Harikases’i bugün çalışma ofisinde ziyaret ederek sıcak ve samimi bir ortamda sohbet etme fırsatı buldu. Yerel yönetimlerin sanata ve sanatçıya verdiği değer ile ilgili görüş alışverişinde bulunan Acar, “ Bizim Başkanlığımızda Sanatçılar hak ettiği değeri görecekler” dedi.



Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Türk Halk Müziğinin güçlü sesi İbrahim Harikases, şunları söyledi. “ Hemşerilerimizden birilerinin önemli bir göreve talip olması bizleri ziyadesiyle mutlu eder. Ben Av. Ali Acar’ın çıkmış olduğu bu yolda başarıya ulaşmasını diliyor saygı ve sevgilerimi sunuyorum” dedi.

Av. Ali Acar ise misafirperverliğinden dolayı Sanatçı İbrahim Harikases’e çok teşekkür etti. Sanat hayatında başarılar diledi.   
 
 
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat