Abdurrahman Dursun, Gümbür Gümbür Geliyor

Okunma: 44416
Sultangazi 14 Kasım 2023 00:21
Videoyu Aç Abdurrahman Dursun, Gümbür Gümbür Geliyor
A
a

Türkiye 31 Mart 2024 yerel yönetim seçimlerine adım adım yaklaşırken, Sultangazi Belediye Başkanı Av. Abdurrahman Dursun, da çalışmalarına hız verdi. Çalmadık kapı, sıkılmadık el ve dokunulmadık yürek bırakmayan Başkan Dursun, Sultangazili vatandaşlarla hem sohbet ediyor, hem de onların sıkıntılarını dinliyor.

31 Mart 2019 yerel yönetim seçimlerini rekor bir oyla kazanan Av. Abdurrahman Dursun, Sultangazililerin teveccühü ve takdirini de arkasına alarak büyük projelere imza attı. Kimsenin hayal bile etmediği birbirinden değerli projeleri hayata geçiren Başkan Dursun, 31 Mart 2024 seçimlerine gönül rahatlığı ile gidiyor.   


Sultangazi’de önemli çalışmalara imza atan Sultangazi Belediye Başkanı Av. Abdurrahman Dursun, komşularıyla de sık sık bir araya gelmeye devam ediyor. Başkan Dursun, ev ziyaretleri ve esnaf ziyaretleri yaparak vatandaşların sorun ve taleplerini dinliyor, gönül belediyeciliği ile vatandaşların yanında olmaya gayret gösteriyor.


Başkan Dursun, “ Güzel ilçemize yaptığımız çalışmalarla, yatırımlarımızla Sultangazimizi hak ettiği konuma taşımanın yanında gönüllere de misafir olup büyük Sultangazi ailemizin mutluluğu, huzuru, güveni  ve memnuniyeti içinde hizmet veriyoruz. Büyük ailemizin kıymetli fertleri ile buluşmaya, gönüllere dokunmaya devam ediyoruz” diye konuştu.


Av. Abdurrahman Dursun, “Sultangazi’nin her ferdi bizler için çok değerlidir, bizler kıymetli komşularımızdan gelen fikir, öneri ve talepler için bu makamlardayız. Bu kapsamda Sultangazi’yi Sultanşehir yapmak için değerli komşularımızla el ele ve gönül gönülle çalışmaya devam edeceğiz. Yaşanılır bir ilçe için gecemizi gündüzümüze katarken, her zaman birlik ve beraberliğimiz daim olsun” dedi.


31 Mart 2024 tarihinde yapılacak yerel yönetim seçimlerinin önemine değinen Başkan Dursun, “Sultangazi AK Parti’nin en güçlü kalelerinden bir tanesi. Sultangazi’nin tercihleri konusunda aklımızda herhangi bir şüphe yok. Komşularımız her seçimde olduğu gibi bu seçimde de sandıkları patlatacaktır" dedi. Başkan Dursun şöyle devam etti “Bu yerel yönetim seçimleri sadece Sultangazi’de belediye başkanını belirleyen bir seçim değildir. Aynı zamanda İstanbul’un geleceğinin oylandığı bir seçimdir. Sultangazili komşularım da bunun farkında. Verecekleri her oyun ülkemizin aydınlık yarınlarına ulaşmasında öncü olacağını bilincindeler. Bizlerde bunun için gayret ediyoruz, alın teri  döküyoruz” dedi.
 
 
 
 
 
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat