Abdurrahman Dursun "Bizlere Gönüllerini Açan Herkese Teşekkür Ediyorum"

Okunma: 39310
Sultangazi 22 Eylül 2023 01:39
Videoyu Aç Abdurrahman Dursun "Bizlere Gönüllerini Açan Herkese Teşekkür Ediyorum"
A
a

Sultangazi Belediye Başkanı Av. Abdurrahman Dursun, göreve geldiklerinden bu yana hiçbir zaman halktan uzaklaşmadığını, onların derdiyle dertlendiğini sevincine ortak olduğunu " Makamın değil halkın başkanı olduğunu" yaptığı bir birinden değerli projelerle kanıtladı.

Elini Değil Gövdesini Taşın Altına Koymaktan Çekinmiyor

Sultangazi Belediye Başkanı Av. Abdurrahman Dursun,  göreve gelmesinin üzerinden geçen 4,5 buçuk yıl boyunca sözünde durmaya devam ediyor. Ortak aklın inşa edileceği ve gönüllere köprüler kurulacağı vaadiyle göreve talip olan Başkanı Av. Abdurrahman Dursun,  halktan kopmuyor. Bu kapsamda vatandaşların evlerine sürekli konuk olan Dursun, bu sayede İlçenin sorunlarını bizzat yaşayanlardan dinliyor. Vatandaşın istek ve önerilerini dikkate alan onların her türlü sorunuyla birebir ilgilenen Dursun, yaşanılır bir Sultangazi için elini değil gövdesini taşın altına koymaktan çekinmiyor.
 
Av. Abdurrahman Dursun Gönüllere Dokunduk
 
Göreve geldikleri ilk günkü heyecanla yoluna devam ettiklerini dile getiren Başkan Av. Abdurrahman Dursun, hiçbir zaman makamın adamı olmayacaklarını taahhüt ettiklerini dile getirdi. “İlçenin asıl sahibi olan hemşerilerimizden asla kopmadık ve kopmayacağız” dedi. Dursun, “İlçemizin marka bir ilçe olması adına gönül birliği yaptığımız hemşerilerimizle sürekli iç içeyiz. Biz ilçemizi yeniden inşa ederken, asla vatandaşlarımızdan kopmayacağımızın da sözünü vermiştik. Göreve gelmemizin akabinde ise sıkılmadık el, çalmadık kapı ve dokunulmadık yürek bırakmadık. Sürekli vatandaşlarımızın evlerinde, düğünlerinde, özel, mutlu ve hüzünlü günlerinde yanlarında olduk. Bu sayede gönüllere köprüler kurduk” diye konuştu.
 
Hemşerilerimizin Mutluluğu Bizim Mutluluğumuzdur
 
 
Yaptığımız her İş Uyguladığımız Her Proje Sultangazili Hemşerilerimin mutluluğu ve huzuru içindir. Hayata geçirdiğimiz Projelerin oluşmasında vatandaşlarla beraber olmanın çok büyük faydalarını gördüklerini vurgulayan Dursun, “Hemşerilerimizle beraber olmak ve onların içinde yer almak işleyişte de çok fayda sağlıyor. İlçemizin sorunlarını ve vatandaşlarımızın görmek istediklerini onlardan dinliyor ve proje üretiyoruz. Bu sayede biz de hemşerilerimiz gözünden bakış imkânına sahip oluyoruz. Bizlere gönüllerini açan herkese teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştu.
 
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat