Abdulbaki Durmuş AK Parti'den Milletvekili Aday Adayı Olduğunu Duyurdu

Okunma: 4665
Sultangazi 7 Ekim 2022 20:44
Videoyu Aç Abdulbaki Durmuş AK Parti'den Milletvekili Aday Adayı Olduğunu Duyurdu
A
a

Geçtiğimiz hafta 2023 yılında yapılması planlanan genel seçimlerde Milletvekili aday adayı olduğunu açıklayan Tüm Canbeyler Dernek Başkanı Abdulbaki Durmuş, hangi partiden Milletvekili aday adayı olduğunu sır gibi saklamıştı.

Adıyaman ve Sultangazi’nin sevilen ismi Tüm Canbeyler Dernek Başkanı Abdulbaki Durmuş, İstanbul 2. Bölgeden AK Parti Milletvekili aday adayı olduğunu açıkladı.

Gazetemize bir açıklama yapan Durmuş, milletvekilliği aday adaylığı niyetini öncelikle Yaşam Gazetesi ile paylaşmak istediğini dile getirerek, şunları söyledi. “ Yıllardır Adıyamanlı olan olmayan binlerce insanın derdini sorununu yakından izledim. Elimden geldiğince yardımcı oldum. Hemşerilerimin sevincine de üzüntüsüne ortak oldum. Benim gibi düşünsün düşünmesin sadece insan olduğu için herkesin yardımına koştum. Dil, din, renk ve cinsiyet ayrımı yapmadan herkese bağrımı açtım. Uzun yıllardır Sivil Toplum Kuruluşunda yöneticilik yapmaktayım. Ayrıştıran değil, birleştiren, ötekileştiren değil, yakınlaştıran bir yaklaşımla farklılıkları zenginlik olarak gören bir çizgide yoluma devam ediyorum. Hemşerilerimin ve çevremin ısrarıyla Milletvekili aday adaylığımı açıklamış bulunuyorum. AK Parti’den Milletvekili aday adaylığımı açıkladığımı kamuoyuna duyuruyorum” dedi.   
 
 
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat