Lokantalar Açıldı, Sultangazililer Saray Şark Sofrasına Koştu

Okunma: 4011
Sultangazi 5 Temmuz 2021 21:39
Videoyu Aç Lokantalar Açıldı, Sultangazililer Saray Şark Sofrasına Koştu
A
a

Sultangazi'de uzun bir aradan sonra yeni normalleşme sürecinin başlamasıyla lokantalar açıldı. Sultangazili vatandaşlar ise Adıyaman ve Antep'e özgü en leziz lezzetlerin doyumsuz adresi Saray Şark Sofrasına akın etti.

Tüm Dünyayı etkisi altına alan yeni tip korona virüsten korunmak için alınan önlemler kapsamında Türkiye’de 17 Mart’ta kapatılan lokantalar 1 Temmuz tarihinde açıldı. Sultangazililer lokantaların açılması ile birlikte uzun süredir özlem duydukları kebap ve lahmacununun eşsiz adresi saray şark sofrasına koştu. 1 Temmuz itibariyle yeni normalleşme sürecinin başladığı Sultangazi’de lokantaların açılmasıyla Saray Şark Sofrasında yoğun kalabalık oluştu.



Saray Şark Sofrası Sultangazililerin özlemini gidermek için korona virüs tedbirleri kapsamında müşterilerini ağırladı. Antep ve Adıyaman lezzetlerini yemek için gelen müşterilere girişte dezenfektan sıkıldı, işletme yetkilileri tarafından maskesi olmayan müşterilere ise maske verildi. 1.5 metre mesafelerle konulan masalarda Sultangazililer uzun süredir hasret kaldıkları kebap ve lahmacun çeşitlerini yemenin keyfini çıkardı.



Kurallara titizlikle uyduklarını ifade eden Saray Şark Sofrası Yönetim Kurulu Başkanı Şükrü Kurkut, “ Her sabah iş yerimizi açarken salonlarımızı dezenfektan ediyoruz.  Kurallara uygun olarak masalarımızın aralarını genişlettik, personelimize eğitim verdik hijyen ve gelen misafirlerimize mesafeli olma konusunda uyarıyoruz. Gelen misafirlerimize dezenfektan sıkıyoruz, maskesi yoksa maske veriyoruz. Masalarda ise 2-3 kişi oturulmasına izin veriyoruz” diye konuştu.
 
1000
icon
Kahtali 6 Temmuz 2021 11:38

Sukru abinin muhabbeti yemekleri cok guzel. Selamlar Salih Sukru abi

0 0 Cevap Yaz
Urfali 6 Temmuz 2021 11:37

Saray sark sofrasi S.gazideki en guzel yer. Tesekkurler Sukru abi

0 0 Cevap Yaz
Cihan oner 5 Temmuz 2021 23:07

Lezzete koşmak lazım doğal olarak

0 0 Cevap Yaz
hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat