GADER’den Muhteşem Ev Sahipliği
GADER Başkanı Resul Memiş’in öncülüğünde gerçekleşen etkinlikte, dernek yönetimi ve üyeleri misafirlerine unutulmaz bir gece yaşattı. Sultangazi Belediyesi Ramazan Etkinlik Alanı, Adıyamanlı hemşehrilerinin yoğun ilgisiyle dolup taştı. GADER’in düzenlediği programda misafirlere sıcak ve soğuk çeşitli ikramlarda bulunuldu. Özellikle Adıyaman mutfağına özgü lezzetler, iftar sonrasında katılımcılara sunularak büyük beğeni topladı.
Binlerce Hemşehri GADER’in Sofrasında Buluştu
GADER’in ev sahipliği yaptığı etkinlik, hemşehrilik ve dayanışma ruhunun en güzel örneklerinden biri oldu. Binlerce Adıyamanlı, derneğin organizasyonuyla bir araya gelerek Ramazan ayının manevi atmosferini birlikte yaşadı. Gecede dostluk, birlik ve beraberlik mesajları verilirken, GADER’in bölge halkı için ne denli önemli bir yapı taşı olduğu bir kez daha gözler önüne serildi.
Yoğun Katılım ve Coşkulu Anlar
Etkinliğe bölgedeki birçok sivil toplum kuruluşu temsilcisi, iş insanları, yerel yöneticiler ve siyasiler de katıldı. GADER Başkanı Resul Memiş, yaptığı konuşmada Ramazan ayının paylaşma, dayanışma ve kardeşlik ayı olduğunu vurgulayarak, etkinliklerin bu ruhu pekiştirdiğini ifade etti. Memiş, organizasyona katılan herkese teşekkür ederek, GADER’in her zaman hemşehrileri için çalışmaya devam edeceğini belirtti.
Gecede ayrıca geleneksel Ramazan eğlenceleri de düzenlendi. Semazen gösterileri, ilahi dinletileri ve meddah performansları izleyicilere keyifli anlar yaşattı. Çocuklar için özel etkinlik alanları kurulurken, pamuk şeker ve Osmanlı macunu ikramlarıyla minik misafirler unutulmaz bir Ramazan gecesi geçirdi.
GADER, Toplumsal Dayanışmanın Güçlü Temsilcisi
Gaziosmanpaşa, Sultangazi ve Arnavutköy’de yaşayan Adıyamanlıları bir araya getiren GADER, düzenlediği etkinliklerle sadece kültürel ve sosyal dayanışmayı değil, aynı zamanda manevi değerleri de yaşatmaya devam ediyor. Ramazan ayı boyunca yapılan etkinliklerin, bölgedeki birlik ve beraberliği daha da güçlendirdiği gözlemlendi.
GADER’in ev sahipliği yaptığı bu özel gece, katılımcılar tarafından büyük bir memnuniyetle karşılandı. Dernek yetkilileri, Ramazan ayı süresince benzer etkinliklerle toplumu bir araya getirmeye devam edeceklerini ifade etti.
Sultangazi Ramazan Etkinlik Alanı’nda bu gece GADER’in sıcak misafirperverliği, zengin kültürel dokusu ve eşsiz organizasyon yeteneğiyle unutulmaz bir anı olarak hafızalara kazındı.