Türkiye'nin Alternatifi Yunanistan ve İsrail Olabilir

Okunma: 3750
Genel 13 Ocak 2016 00:01
Videoyu Aç Türkiye'nin Alternatifi Yunanistan ve İsrail Olabilir
A
a

Rusya Tur Operatörleri Birliği Başkanı, İsrail, Yunanistan, Bulgaristan ve Kıbrıs Rum Kesimi'nin 2016 yazında Türkiye'nin alternatifi olabileceğini belirtti.

Rusya Tur Operatörleri Birliği (ATOR) Başkanı Maya Lomidze, bugün düzenlediği basın toplantısında Türkiye'ye uygulanan turizm yasağı hakkında açıklamalarda bulundu. Lomidze, İsrailYunanistanBulgaristan ve Kıbrıs Rum Kesimi'nin 2016 yazında Türkiye'nin alternatifi olabileceğini söyledi.

"RUSLARIN TÜRK TURİZMİNE OLAN İLGİSİNİN CANLANMASINI BEKLEMİYORUZ"

"2016 yılında Rusya vatandaşlarının Türk turizmine olan ilgisinin canlanmasını beklemiyoruz" diyen Lomidze, bu nedenle YunanistanİsrailBulgaristan ve Kıbrıs Rum Kesimi'nin şansının yüksek olduğunu söyledi.

"FİYATLAR BELİRLEYİCİ OLACAK"

Tatil yeri seçiminde fiyatların belirleyici olacağını da belirten Lomidze, "Akdeniz'deki ülkeler, Rus turistleri çekebilmek amacıyla çok sayıda teklif sunmaya hazır. Rusların tatil yaptığı otellerde 'her şey dahil' sistemi uygulanılması düşünülüyor" ifadelerini kullandı.

"RUS TURİSTLER KARADENİZ YERİNE AKDENİZ'İ TERCİH EDECEK"

Lomidze, daha önce yaptığı açıklamada, "Rusların yeni turizm rotası Karadeniz ülkeleri yerine büyük ihtimalle Akdeniz ülkeleri olacak" demişti.
Rusya, 24 Kasım günü Türk jetlerinin bir Rus savaş uçağını düşürmesi sonrası, güvenlik tehdidi gerekçesiyle Türkiye'ye charter seferlerini durdurmuş ve Rus tur şirketlerinin Türkiye'ye satış yapmasını yasaklamıştı.
 
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat