Tiryakioğlu, Suskunluğunu Korumaya Devam Ediyor

Okunma: 2406
Sultangazi 11 Eylül 2016 14:04
A
a

Ülkede ve İlçede gündem tüm hızıyla değişirken, suskunluğunu koruyan Cumhuriyet Halk Partisi ( CHP ) Sultangazi İlçe Başkanı Mustafa Tiryakioğlu, açıklama yapmamak için direniyor.

Sultangazi’nin kanayan yarası taş ocaklarından dolayı vatandaş sokakları arşınlarken, protesto üstüne protesto gerçekleştirirken, Tiryakioğlu susuyor. Küçük Uğurmumcu Mahallesi olarak bilinen mahalle istimlâk edilirken aynı suskunluğu devam ettiren Tiryakioğlu, suskunluğunun nedenini bir türlü açıklamıyor.

Sultangazi Cumhuriyet Halk Partisi ilçe kongresinde, birçok farklı düşüncede olan grupların bir araya gelerek iki oyla kazandığı ilçe kongresinde verdiği sözlerin hiç biri yerine getirmedi.
Tiryakioğlu, Sultangazi’nin imar sorununu, gece kondu sorununu, uyuşturucu ve terör sorununu karşısında alternatif çözümler üretemiyor.

Halktan kopuk siyaset izleyen, gündemdeki gelişmelere ve sorunlara çözümler üretemeyen Tiryakioğlu, halkın desteğini bir türlü arkasına alamıyor. Cumhuriyet Halk Partisi Sultangazi ilçe örgütü içerisinde çatlak seslerin yavaş yavaş ayyuka çıktığı ve bayramdan sonra yüksek tonla gündeme getirileceği gelen duyumlar arasında.
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat