Nida Emlak ve Gayrimenkul Törenle Açıldı

Okunma: 3903
Genel 11 Ocak 2016 22:34
A
a

Gaziosmanpaşa’nın en önemli emlak ve gayrimenkul danışmanınız Nida Emlak ve Gayrimenkul, 11 Ocak Pazartesi günü MHP İstanbul İl Başkanı Mehmet Bülent Karataş ve MHP Sultangazi İlçe Başkanı Yusuf Özel tarafından muhteşem bir törenle açıldı.

Nida Emlak ve Gayrimenkul açılış törenini adeta şov’a dönüştüren Nida Emlak ve Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Cevat Tavukçuoğlu, siyaset ve iş dünyasını bu açılışta buluşturdu.
Uzun yıllardır Nida Gazetesi ve Nida Reklamın sahibi Cevat Tavukçuoğlu, bulunduğu sektörde büyük başarılara imza atarak önemli başarılar kazandı. Bugün yeni başarılara imza atmak adına  Nida Emlak ve Gayrimenkul Danışmanınız “dürüst ve ilkeli ticaret” sloganıyla çıktığı yolda marka ve kurumsallaşma adımlarını başarıyla tamamlayarak müşterilerinden tam not aldı. Yeni ofisini de mimari açıdan en iyi şekilde dizayın eden Nida Gayrimenkul, müşterileri için konfordan ödün vermeyen bir tasarıma imza attı. Düzenlenen açılış törenine MHP İstanbul İl Başkanı Mehmet Bülent Karataş, Sultangazi MHP İlçe Başkanı Yusuf Özel, CHP Gaziosmanpaşa eski İlçe Başkanı ve çok sayıda davetli katıldı.    
 
1000
icon
Mehmet pehlivan 8 Şubat 2016 00:58

Hayırlı uğurlu olsun .bereketli kazanclar dilerim

0 0 Cevap Yaz
Mehmet pehlivan 8 Şubat 2016 00:58

Hayırlı uğurlu olsun .bereketli kazanclar dilerim

0 0 Cevap Yaz
hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat