Üzeyir Turmuş Oğlunun Düğün Davetiyesini Abdulbaki Durmuş'a Ulaştırdı

Okunma: 10367
Sultangazi 18 Eylül 2024 13:30
Videoyu Aç Üzeyir Turmuş Oğlunun Düğün Davetiyesini Abdulbaki Durmuş'a Ulaştırdı
A
a

Güzelsu Derneği yöneticilerinden Üzeyir Turmuş, sevgili oğlu Müslüm Turmuş'un düğün hazırlıklarına hız kesmeden devam ediyor.

Müslüm Turmuş’un 28 Eylül 2024 Cumartesi günü saat 19:00-23:00 arasında Eser Düğün Sarayı’nda gerçekleşecek düğün merasimi için davetiyelerini dostlarına ve sevenlerine iletmeye başlayan Üzeyir Turmuş, Tüm Canbeyler Derneği Genel Başkanı Abdulbaki Durmuş’a da bizzat davetiyeyi elden teslim etti.


 
Bu anlamlı anı ölümsüzleştirmek adına kameraların karşısına geçen Turmuş ve Durmuş, samimi pozlarla bu özel anı kayda aldırdılar. Abdulbaki Durmuş, davetiyeyi alırken duyduğu mutluluğu dile getirerek şunları söyledi:


 
"Üzeyir Turmuş, uzun yıllardır yakinen tanıdığım ve büyük bir dostluk bağımız olan değerli bir isimdir. Canbeyler Derneği’nde birlikte uzun süre hizmet verdik. Bugün de sevgili oğlu Müslüm Turmuş’un düğün davetiyesini bizzat getirdi. İki genç evladımıza ömür boyu mutluluklar diliyorum. Bu anlamlı günde yanlarında olmak bizler için büyük bir onur ve mutluluk olacak. Bir kez daha iki genç çifte mutluluklar diliyorum."


 
Bu güzel ve özel davet, Üzeyir Turmuş’un dostları ve ilçedeki önemli isimler tarafından memnuniyetle karşılanırken, yaklaşan düğün merasimi şimdiden büyük bir heyecanla bekleniyor.
 
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat