Şenkaya Dernek Başkanları Kahvaltıda Bir Araya Geldi

Okunma: 124501
Sultangazi 16 Eylül 2024 02:29
Videoyu Aç Şenkaya Dernek Başkanları Kahvaltıda Bir Araya Geldi
A
a

İstanbul Kartal Cevizli'de bulunan Şenkaya ve Köy Dernekleri Başkanı Ergin Ören'in ev sahipliğinde düzenlenen kahvaltıda Şenkaya Dernek Başkanları bir araya geldi. Toplantıya, toplam 16 dernek başkanı katıldı ve bu buluşma, Şenkaya ve köy derneklerinin birlik ve beraberliğini pekiştiren önemli bir adım oldu.

Kahvaltı programında, önümüzdeki dönemde yapılacak etkinliklerde 21 derneğin ortak hareket etme kararı alındı. Bu birlikteliğin, Şenkaya ve Köy Dernekleri Federasyonu’nun yaklaşan kongresine de yansıtılması amaçlandı. Toplantıda alınan önemli kararlar arasında, tüm derneklerin federasyona dahil olması ve federasyon yönetiminde her derneğin temsil edilmesi yer aldı. Böylelikle, Şenkayalılar bir araya gelerek hem derneklerini hem de topluluklarını güçlendirme yolunda önemli bir adım attı.


 
Kahvaltı programına katılan dernek başkanları arasında Cevat Çalışkan, Ergin Ören, Soner Bülbül, Vedat Köksal, Asım Aktaş, Halim Aydın, Yasin Külekçi, Muhsin Bilgili, Müslüm Osmanoğlu, Metin Gürcü, Ünsal Şahin, Hürcan Coşkun, Selçuk Kılıç, Osman Şeker, Reyhani Aslan ve Erhan Atmaca gibi isimler yer aldı.


 
Şenkayalılar, birlik ve beraberlik içinde güçlenerek federasyon olma yolunda emin adımlarla ilerliyor. Bu dayanışma, dernekler arasındaki bağları kuvvetlendirecek ve gelecekteki çalışmalar için önemli bir zemin oluşturacak.




 
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat