Ramazan Yıldırım'a Hayırlı Olsun Ziyaretleri Sürüyor

Okunma: 18798
Sultangazi 15 Eylül 2024 21:52
Videoyu Aç Ramazan Yıldırım'a Hayırlı Olsun Ziyaretleri Sürüyor
A
a

Gelecek Partisi Sultangazi İlçe Başkanlığı görevine atanan Ramazan Yıldırım'a tebrik ziyaretleri hız kesmeden devam ediyor. Sultangazi'nin değerli iş insanları, Yıldırım'a desteklerini göstermek için Gelecek Partisi Sultangazi İlçe Başkanlığına bir ziyaret gerçekleştirerek yeni görevinde başarılar dilediler.

Ziyarette iş insanları, "Hemşehrimiz ve kıymetli dostumuz Ramazan Yıldırım’ın Gelecek Partisi Sultangazi İlçe Başkanı olarak atanması, bizleri büyük bir memnuniyetle karşılamıştır. Kendisine yeni görevinde üstün başarılar diliyor, hayırlı olsun dileklerimizi iletiyoruz," diyerek duygularını ifade ettiler.


 
İlçe Başkanı Ramazan Yıldırım ise kendisini ziyarete gelen misafirlerine teşekkür ederek, "Genel Başkanım Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu ve İl Başkanım Sayın Ali Rıza Abdik’in takdirleriyle bu onurlu göreve layık görüldüm. Sultangazi halkının sorunlarına çözüm bulmak ve bu ilçenin refahını artırmak için elimden gelenin fazlasını yapacağıma inancım tamdır. Siz kıymetli dostlarımın desteğiyle, ilçemizin karşılaştığı her türlü sorunu birlikte aşacağımıza inanıyorum. Hoş geldiniz, şeref verdiniz,” şeklinde konuştu.


 
Ramazan Yıldırım’ın liderliğinde Sultangazi'de yeni bir dönemin başladığına inanan iş dünyası ve vatandaşlar, onun azmi ve kararlılığı sayesinde ilçenin geleceğine umutla bakıyor. Hemşehrileriyle kurduğu güçlü bağlar, Yıldırım’ın yalnızca siyasi arenada değil, aynı zamanda toplumsal birlik ve beraberlik açısından da güçlü bir lider olduğunun en büyük göstergesi. Gelecek Partisi Sultangazi İlçe Başkanı Ramazan Yıldırım, vizyoner bakış açısı ve topluma olan bağlılığı ile Sultangazi’nin geleceğini şekillendirmeye hazır.






 
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat