İbrahim Ocak Pide ve Lavaş Salonu Yakında Sultangazi'de!

Okunma: 20468
Sultangazi 20 Eylül 2024 11:21
Videoyu Aç İbrahim Ocak Pide ve Lavaş Salonu Yakında Sultangazi'de!
A
a

İbrahim Ocak, Şark sofrasıyla kazandığı büyük takdirin ardından yeni bir adım atarak İbrahim Ocak Pide ve Lavaş Salonu'nu Sultangazi - Habipler Mahallesi'nde hizmete açmaya hazırlanıyor. Müşterilerin damak zevkine hitap eden zengin menüsüyle Ocak, bu yeni mekânda da Adıyaman lezzetlerini sofralara getirecek.

Sanat yaşamındaki başarılarının yanı sıra ticari alanda da büyük beğeni toplayan İbrahim Ocak, kurduğu her işte fark yaratmayı başarmış bir isim. Şark sofrasında binlerce müşterisine kaliteli ve lezzetli hizmet sunan Ocak, pide ve lavaş salonu ile de Sultangazi’deki lezzet yolculuğunu sürdürecek.


 
Farklı ve Zengin Menüsü ile Pide ve Lavaş Çeşitleri

İbrahim Ocak Pide ve Lavaş Salonu, sabahları taze ve çıtır yağlı ekmek ile başlayacak olan güne, tırnaklı pide, lavaş, tava pişirme, ve güveç gibi özel tatlar ekliyor. Ayrıca, evcil lahmacun ve evcil pide çeşitleriyle ev yapımı lezzetleri sofralara getiren salon, Adıyaman’ın eşsiz pide çeşitleriyle de fark yaratıyor.


 
Lezzetin ustası İbrahim Ocak, müşterilerinin talepleri doğrultusunda bu yeni mekanını hizmete açarken, her bir detayda kaliteyi ve müşteri memnuniyetini ön planda tutuyor. Yakında açılacak olan İbrahim Ocak Pide ve Lavaş Salonu, hem geleneksel hem de modern bir pide deneyimi sunarak, bölgedeki lezzet tutkunlarını kendine hayran bırakacak.
 
Adıyaman lezzetlerini Sultangazi'ye taşıyan bu özel mekânı sabırsızlıkla bekliyoruz!

Habipler mahallesi Akasyalar SK no15 Sultangazi - İstanbul 








 
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat