Henüz otuz yedi yaşında geçirdiği kalp krizi sonucu yaşamını yitiren Sadullah Tekin’in vefatı, sevenlerini ve tüm hemşerilerini yasa boğdu. Gözyaşları arasında son yolculuğuna uğurlanan Tekin’in cenaze töreninde büyük bir hüzün hâkimdi.
Cenazeye katılarak ailenin acısına ortak olan Başkan Ramazan Yıldırım, merhum Sadullah Tekin için dualar ederek ailesine ve yakınlarına başsağlığı ve sabır dileklerinde bulundu. Yıldırım, "Çok genç bir kardeşimizi kaybettik. Rabbim merhum Sadullah Tekin’e rahmetiyle muamele eylesin, mekânı cennet olsun. Ailesinin ve sevenlerinin başı sağ olsun," ifadeleriyle duygularını dile getirdi.
Başkan Yıldırım’ın gösterdiği bu vefa ve dayanışma, cenazeye katılanlar tarafından takdirle karşılandı. Törende Sadullah Tekin’in ailesinin gözyaşları dinmezken, kalabalık topluluk dualarla genç yaşta aramızdan ayrılan Sadullah Tekin’i sonsuzluğa uğurladı.