Erzurumlular Standına Özel Ev Sahibi: Erdoğan Aras

Okunma: 19230
Sultangazi 27 Mart 2024 03:48
Videoyu Aç Erzurumlular Standına Özel Ev Sahibi: Erdoğan Aras
A
a

Sultangazi Belediyesi'nin Ramazan etkinlikleri kapsamında düzenlenen Erzurumlular standı, bugünün ev sahibi olarak Sultangazi'nin tanınmış iş insanlarından Erdoğan Aras'ı ağırladı. Aras, Erzurum yöresine özgü lezzetleri konuklarına sunarak büyük beğeni topladı.

Erdoğan Aras, etkinlik boyunca birçok değerli konuğu ağırladı. Bunlar arasında AK Parti İstanbul milletvekili, bir önceki dönem AK Parti Sultangazi ilçe başkanı Suzan Dağlar Civan, Sultangazi Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Birinci, MHP'nin bir önceki dönem Gaziosmanpaşa ilçe başkanı Aytekin Çalışkan, Nokta Tesisleri Yönetim Kurulu Başkanı Sami Turkan, tanınmış iş insanları Üzeyir Polat, Mikail Koç, Hanifi Koç, Selami Akpınar ve Erzurumlular Derneği Kadın Kolları Başkanı Dürdane Yiğit Alkan yer aldı.


 
Etkinlikte, Erzurum'un kendine has tatlarından olan Çeçil Peyniri, yufka ekmeği, Katmer gibi lezzetler konuklara ikram edildi. Misafirperverliği ve sunulan eşsiz tatlarla Erdoğan Aras, ziyaretçilerden tam not aldı.


 
Sultangazi Belediyesi tarafından düzenlenen Ramazan etkinlikleri, farklı kültürel etkinliklerle ilçenin sosyal hayatına renk katmaya devam ediyor. Erzurumlular standı gibi özel temalı stantlar, hem kültürel mirası yaşatıyor hem de farklı lezzetleri ziyaretçilere sunma fırsatı yaratıyor.


 
Erdoğan Aras'ın ev sahipliğinde gerçekleşen bu özel günde, Sultangazi'nin kültürel ve sosyal hayatına katkıda bulunan herkes bir araya gelerek Ramazan'ın birlik ve beraberlik ruhunu en güzel şekilde yaşadı.




 
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat