Başkan Av. Abdurrahman Dursun'a "Hayırlı Olsun" Ziyaretleri Sürüyor

Okunma: 6498
Sultangazi 3 Mayıs 2024 23:36
Videoyu Aç Başkan Av. Abdurrahman Dursun'a "Hayırlı Olsun" Ziyaretleri Sürüyor
A
a

31 Mart 2024 yerel seçimlerinde Sultangazi Belediye Başkanlığı'na büyük bir oy farkıyla yeniden seçilen Av. Abdurrahman Dursun, tebrikleri kabul etmeye devam ediyor. Göreve ikinci dönem başlaması vesilesiyle, Sultangazi Ağrılılar Dernek Başkanı Umut Öztürk ve beraberindeki heyet, Başkan Dursun'u makamında ziyaret etti.

Yeniden seçilmenin ardından gerçekleşen ziyaretlerden biri olan bu özel görüşme, hem dernek üyeleri hem de Başkan Dursun için anlamlı bir buluşma oldu. Dernek Başkanı Umut Öztürk ve heyeti, Başkan Dursun’a başarılarının devamını dileyerek, Sultangazi'nin geleceği adına duydukları memnuniyeti ifade ettiler.


 
Başkan Dursun, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Sultangazi halkının teveccühüyle başladığım bu yolda, ilçemize hizmet etmeye devam edeceğiz. Geçen dönemde elde ettiğimiz başarıları yeni dönemde daha da ileriye taşımayı hedefliyoruz," dedi. Dursun, yeniden seçilmenin verdiği sorumlulukla hizmetlerine devam edeceklerini vurguladı.


 
Umut Öztürk ise, "Sultangazi'nin yeniden emin ellerde olması bizleri çok mutlu etti. Beş yıl boyunca yapılan hizmetlerle Başkanımız halkımızın gönlünde sağlam bir yer edindi. Yeni dönemde de aynı azim ve kararlılıkla devam edeceğine inancımız tam," şeklinde konuştu.


 
Başkan Dursun, ziyaretin ardından sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımla, ziyaret için Dernek Başkanı ve heyetine teşekkürlerini iletti. Yeniden seçilen Başkan Dursun’un önümüzdeki dönemde de Sultangazi için birçok projeyi hayata geçirmesi bekleniyor.
 
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat