Av. Ali Acar'dan Serdar Hır'a Taziye Ziyareti

Okunma: 26072
Sultangazi 19 Eylül 2024 22:31
Videoyu Aç Av. Ali Acar'dan Serdar Hır'a Taziye Ziyareti
A
a

Cumhuriyet Halk Partisi Sultangazi'nin önceki dönem Belediye Başkan Adayı ve Adıyaman / Gerger Dernekler Federasyonu Başkanı Av. Ali Acar, Cumhuriyet Halk Partisi Sultangazi'nin önceki dönem ilçe başkan yardımcısı Serdar Hır'ın geçtiğimiz günlerde kaybettiği babası Ahmet Hır için taziye ziyaretinde bulundu.

Ziyarette, Hır ailesine başsağlığı dileklerini ileten Acar, acılarını paylaştığını belirterek merhumun ruhuna dualar etti.


 
Serdar Hır ve ailesi, Zübeyde Hanım Mahallesi’ndeki evlerinde taziye ziyaretlerini kabul ederken, evde hüzün ve dayanışma hakimdi. Aileyi bu zor günlerinde yalnız bırakmayan Av. Ali Acar, Hır ailesine sabır dileklerinde bulunarak, "Acınızı en içten dileklerimle paylaşıyorum. Merhuma Allah’tan rahmet, siz değerli Hır ailesine başsağlığı ve sabır diliyorum" ifadeleriyle Hır ailesine moral verdi.


 
Serdar Hır, böylesi zor bir zamanda dostlarının yanında olmasından duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Acı günümüzde bizlerle olup acımızı paylaştığınız için sonsuz teşekkür ediyorum. İnsan böyle günlerde dostlarını yanında görmek istiyor. Geldiğiniz ve acımıza ortak olduğunuz için şükranlarımı sunuyorum" dedi.
 
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat