Av. Abdurrahman Dursun, Ücretsiz Ring Seferlerini Başlattı

Okunma: 13413
Ekonomi 7 Kasım 2023 00:50
Videoyu Aç  Av. Abdurrahman Dursun, Ücretsiz Ring Seferlerini Başlattı
A
a

Sultangazi Belediye Başkanı Av. Abdurrahman Dursun, ilklere imza atmaya, komşularının yaşamını kolaylaştırmaya, devam ediyor. Dursun, Cumhuriyet Mahallesi, 50. Yıl Mahallesi, Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Sultangazi Belediyesi ve Kaymakamlık önüne ring seferleri başlatarak muhteşem bir projeye daha imza attı.

Sultangazi Belediye Başkanı Av. Abdurrahman Dursun, vatandaşların Sultangazi Belediyesine, Sultangazi Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesine,  Sultangazi Kaymakamlığına, Nüfus Müdürlüğüne, Tapu Müdürlüğüne, İŞKUR ve Emniyet Müdürlüğüne ulaşımını kolaylaştırmak için ücretsiz ring seferlerini başlattığının müjdesini verdi.


 
Sultangazi Belediye Başkanı Av. Abdurrahman Dursun, Ulaşımdan, Sağlığa, eğitimden kültüre her konuda Sultangazili komşularının rahatı ve mutluluğu için çalışmalarını sürdürüyor. İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) tarafından İstanbul genelinde bazı minibüs hatlarının iptal edilmesi ulaşımda büyük aksamalara yol açmış. Bu durum adeta bazı mahallelerde çileye dönüşmüştür. Vatandaşın talebi doğrultusunda harekete geçen Başkan Dursun, ücretsiz ring seferleri başlatarak komşularının istek ve taleplerini anında çözüme kavuşturdu. 


 
Okulların açılmasıyla birlikte içinden çıkılmaz bir duruma dönüşen ulaşıma çözüm Sultangazi Belediye Başkanı Av. Abdurrahman Dursun’dan geldi. Cumhuriyet Mahallesi, 50. Yıl Mahallesi, Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Sultangazi Belediyesi ve Kaymakamlık önüne kadar devam edecek olan güzergâhlar şu şekilde. Necip Fazıl Caddesi ile Mücahit sokağın birleştiği nokta, Eski Edirne Asfaltı Caddesi, Mevlana Caddesi, Orhangazi Caddesi, F Caddesi, Ahmet Yesevi Caddesi, Haseki Hastanesi, Belediye ve Kaymakamlık binalarına ulaşım ücretsiz hafta içi her gün ring seferleri başlamıştır.
 
 
 
 
 
 
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat