Yusuf Özel’den Ramazan Bayramı Mesajı

Okunma: 441
Sultangazi 2 Temmuz 2016 17:21
Videoyu Aç Yusuf Özel’den Ramazan Bayramı Mesajı
A
a

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Sultangazi İlçe Başkanı Yusuf Özel, Ramazan Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.

Yusuf Özel, mesajında, birlik ve beraberliğin pekiştiği huzur, rahmet ve bereketi kuşanmış bir Ramazan ayını daha idrak ederek, bayrama kavuşmanın sevinç ve mutluluğunu yaşadığını belirtti. Özel, “Milli ve manevi değerlerimizin güzelliğini en derinden hissettiğimiz bayramlar, kırgınlık ve küskünlüğü, kin ve nefreti bir kenara bırakarak coşkuyla ve hasretle kucaklaştığımız müstesna günlerdir. Fakat bu kutlu günlerin gereği olarak barış ve kardeşlik binasının tesis edilmesi gerekirken, teessüfle müşahede etmekteyiz ki dünyamızın pek çok yerinde kardeş kanı akıtılmakta, milyonlarca insan zulme maruz kalmaktadır. Şüphesiz, bu istisnai günlerin sevincini, heyecanını, yardımlaşma ve dayanışma duygularını, evrensel dostluk ve barış mesajlarını çok iyi idrak etmeli, hayatımızın her anına yayabilmeli ve dünyanın neresinde bulunursak bulunalım, insanlığa umut olabilmek adına bunu ulvi bir vazife addetmeliyiz. Hassaten fakir ve yardıma muhtaç vatandaşlarımızı , hasta , yaşlı ,  yetim , öksüz , kimsesiz kardeşlerimizi ihmal etmemeli , kapılarını çalmalı , kendileriyle hemhal olmanın onlar için çok büyük bir saadet olduğunu unutmamalıyız.
 
Bu duygu ve düşünceler içerisinde, başta Sultangazi’nin muhterem halkı olmak üzere necip Türk milletinin, bütün İslam aleminin Ramazan Bayramı ‘ni kutluyor, bayramın tüm insanlığa dostluk, barış ve kardeşlik getirmesini temenni ediyor, herkese sağlık ve esenlikler diliyorum “ ifadelerini kullandı.
 
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Sultangazi İlçe Başkanı
Yusuf Özel
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat