Yusuf Özel’den Anneler Günü mesajı

Okunma: 454
Sultangazi 8 Mayıs 2016 01:01
Videoyu Aç Yusuf Özel’den Anneler Günü mesajı
A
a

MHP Sultangazi İlçe Başkanı Yusuf Özel, Anneler Günü dolayısıyla mesaj yayımladı.

Özel, mesajında, toplumun temel yapı taşı olan aile kurumunun yaşatılmasında üstlendikleri görev ve sorumlulukların yanı sıra annelik gibi kutsal ve onurlu bir vazifeyi de yerine getiren, değerlerine bağlı, sağlıklı ve çalışkan nesillerin yetiştirilmesinde önemli roller üstlenen, sevgi, şefkat, merhamet ve öz verinin timsali değerli annelerin Anneler Günü'nü kutladı.

Özel,  sözlerini şöyle sürdürdü. "Sevgi ve şefkatle, fikren ve bedenen sağlıklı nesillerin yetiştirilmesinde her zaman büyük bir sorumluluk üstlenmiş olan anneler, aile ve toplum hayatının temel direğidir. Bizi millet yapan değerlerin her birimizde hayat bulmasında, yaşatılmasında en büyük pay cennetle müjdelenen annelerindir. Hoşgörünün ve şefkatin tükenmez pınarı olan anneler, gelenek ve değerlerimizin geleceğe taşınmasının da teminatıdır. Annelik, duygu dünyasına sahip bütün canlılar için şefkatin, merhametin, fedakarlığın, karşılıksız vermenin, esirgemenin en somut ifadesi olan yüce bir kavramdır. Medeniyetimiz, Hazret-i Havva'dan bu yana kadını ve anneyi yüceltmiş, toplum içerisinde kadına ve bilhassa anneye ayrıcalık sağlamıştır. İslam medeniyetinde kadın hiçbir zaman erkekten ayrı düşünülmemiş, anne olan kadına daha fazla hürmet gösterilmiştir." dedi.

Özel,son olarak şunları söyledi. “üzerimizde ödenemez hakları bulunan, varlıklarını hiçbir değerle ölçemeyeceğimiz annelerimizin anneler gününü kutluyor, şefkatlerine, merhametlerine ve dualarına her zaman muhtaç olduğumuz bilinciyle tüm annelerimize hayırlı bir ömür diliyorum."

MHP Sultangazi İlçe Başkanı
Yusuf Özel

1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat