Kerem Sav'a Muhteşem Sünnet Düğünü

Okunma: 7026
Sultangazi 9 Ağustos 2021 10:26
Videoyu Aç Kerem Sav'a Muhteşem Sünnet Düğünü
A
a

Sultangazi ve Arnavutköy ilçelerinin sevilen ismi Yılmaz Sav ve Havva Sav'ın yakışıklı oğulları Kerem Sav, Arnavutköy Adıyaman İli Kültür ve Sosyal Yardımlaşma Dayanışma Derneği'nde yapılan muhteşem sünnet düğünü ile erkekliğe ilk adımı attı.

Aslen Adıyamanlı olan Sav ailesi oğullarının en mutlu gününü Arnavutköy Adıyaman İli Kültür ve Sosyal Yardımlaşma Dayanışma Derneği’nde gerçekleştirdi. Birçok yakının, akrabasının, dostlarının katıldığı sünnet şöleninde Sav ailesinin oğullarının sünneti ile yaşadığı gururu gelen konuklarıyla paylaştı. Türkiye’nin öncü markası Battalbey Çiğköfte Yönetim Kurulu Başkanı Sait Aybak, Sav ailesine gönderdiği çelenkle kutladı.  



Arnavutköy Adıyaman İli Kültür ve Sosyal Yardımlaşma Dayanışma Derneği’nde düzenlenen muhteşem sünnet düğünü tüm davetlilerden tam not alırken, yemekli gerçekleşen muhteşem sünnet şöleninin sunumunu Sultangazi ve Arnavutköylülerinin yakinen tanıdığı 50. Yıl Mahalle muhtar adayı, iş insanı amcası Lütfi Sav yaptı.



Görkemli sünnet düğünde Kerem Sav, okunan dualarla konukların huzuruna getirilirken, küçük çocuklar Kerem Sav'ı yalnız bırakmadı. Keremin oturduğu alan rengârenk konfetilerle süslenerek paşalara yakışır bir alan oluşturuldu. 



Sünnet şöleninde Hoca’nın Kuran-ı Kerimin önemini anlatan ve dünyayı kasıp kavuran Korona virüs illeti ile ilgili nasıl önlem alması gerekir konuşması tüm davetlilerden büyük alkış topladı.
Davetlilerin hınca hınç doldurduğu Arnavutköy Adıyaman İli Kültür ve Sosyal Yardımlaşma Dayanışma Dernek Başkan Yardımcısı 50. Yıl Mahalle Muhtar adayı İş insanı, Lütfi Sav bir konuşma yaptı. Sav, konuşmasında şunları söyledi. “ Bu gün ailemiz için en önemli ve güzel günlerden biridir. Bu gururu ve mutluluğu yıllar önce yeğenimin doğumu ile yaşamıştık. Bu günde erkekliğe attığı ilk adım ile yaşamaya devam ettik. Böylesine önemli bir günümüzde bizleri yalnız bırakmayan tüm misafirlerimize teşekkür ediyoruz. Allah’ın izni ile inşallah yeğenimin Mürvet’ini görmekte nasip olur. Görmüş olduğunuz bu güzel derneğimizi yeni kurduk. İstedik ki Adıyamanlı hemşerilerimiz bir çatı altında bir araya gelebilsin. Pandemi den dolayı tanıtımını yapamadığımız derneğimiz önümüzdeki günlerde güzel projelere imza atacaktır. Bu mutlu günümüzü bizimle paylaştığınız için hepinize en kalbi duygularımla teşekkür ediyorum” dedi.  


 
Çok sayıda davetlinin katıldığı sünnet şöleninde Sav, ailesi misafirlerini kapıda karşılayarak verdikleri değeri şölen boyunca göstererek devam ettirdiler. Tüm misafirler minik Kerem'in gururunu ve mutluluğunu bir arada paylaştılar. Bizde Yaşam Gazetesi ailesi olarak Yılmaz ve Havva Sav’a ve Sav, ailesine hayırlı olmasını ve Kerem Sav’a da geçmiş olsun dileklerimizi sunuyoruz.
 


















1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat