Yılmaz Ve Çeliker Çiftinin Nikahını Altunay Kıydı

Okunma: 888
Sultangazi 22 Mayıs 2016 11:03
Videoyu Aç  Yılmaz Ve Çeliker Çiftinin Nikahını Altunay Kıydı
A
a

Zeynep Yılmaz ile Ertunç Çeliker’in nikahını Sultangazi Belediye Başkanı Cahit Altunay kıydı.

Sultangazi Spor Kulübü Onursal Başkanı Nevzat Yılmaz ve Züleyha çiftinin biricik kızı Zeynep Yılmaz ile Necdet ve Berrin çiftinin yakışıklı oğlu Ertunç Çeliker’in nikahını Sultangazi Belediye Başkanı Cahit Altunay kıydı. Nikah şahitliğini Ak Parti Sultangazi İlçe Başkanı Suzan Dağlar Civan yaptı.
 



Sultangazi Belediyesi Menekşe Nikah Salonunda gerçekleşen nikah törenine siyaset, iş ve spor camiasından çok sayıda isim katıldı. Alkışlarla salona giren çift davetlilere el sallayarak selamladı.


 
Altunay Genç Çifte Mutluluklar diledi
 
“Anladığım kadar üniversite de bir birinizi tanımışsınız. Birlikte vakit geçirmiş bir birlerinizi anlamışsınız ve bu mutlu ana dostlarınızın şahitlik etmesini istemişsiniz. Ben de sizlere bir ömür boyu mutluluklar diliyorum” dedi.


 
Nikah Kıyılırken Nevzat Yılmaz Gözyaşlarına Hakim Olamadı
 
Biricik kızı Zeynep’i nikah masasında gören Sultangazispor Onursal Başkanı İş Adamı Nevzat Yılmaz, duygusal anlar yaşadı. Gözyaşlarına hakim olamayan Onursal Başkan Nevzat Yılmaz’ın durumu AK Parti Sultangazi İlçe Başkanı Suzan Dağlar Civan’ın dikkatinden kaçmadı.


 
Dağlar Civan, Evlilik Cüzdanını Geline Verdi
 
Sultangazi Belediyesi Menekşe Nikah Salonunda genç çiftlerin nikahını kıyan Sultangazi Belediye Başkanı Cahit Altunay, Evlilik Cüzdanını çifte AK Parti Sultangazi İlçe Başkanı Suzan Dağlar Civan’ın vermesini istedi. Genç çifte mutluluklar dileyen Dağlar Civan evlilik cüzdanını geline verdi.
















 
 
 
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat