Yaşlılar ve Engelliler İftarda Buluştu

Okunma: 646
Sultangazi 23 Haziran 2016 04:09
Videoyu Aç Yaşlılar ve Engelliler İftarda Buluştu
A
a

Ramazan dolayısıyla AK Parti Sultangazi İlçe Başkanlığı tarafından organize edilen programda. Yaşlılar Komisyon Başkanlığı ve Engelliler Komisyon Başkanlığını iftarda buluşturdu.

Ramazan dolayısıyla ilçedeki yaşlıları ve engellileri iftar yemeğinde ağırlayan AK Parti Sultangazi İlçe Başkanı Suzan Dağlar Civan, “ Yaşlanmak Çınar ağacına benzer. Yaşlandıkça dallarınızla çevrenizi daha çok sararsınız” biraz olsun nefesiniz tıkanır ama artık her şeyi daha güzel ve anlamlı görürsünüz. Sizler bizim için bir rahmet pınarı olmaya devam ediyorsunuz” dedi. Sultangazi AK Parti İlçe Başkanı Suzan Dağlar Civan, Ramazan dolayısıyla verdiği iftarda ilçedeki yaşlıları ve engellileri bir araya getirdi. Sultangazi Belediyesi Sahra Sultan Düğün Sarayında düzenlenen iftar yemeğine çok sayıda yaşlı ve engelli vatandaş katıldı.


 
İftar yemeğinde kısa bir selamlama konuşması yapan Yaşlılar Komisyon Merkezi (YKM) Başkanı İSMAİL YALÇIN, şunları söyledi. “ değerli büyüklerim. Hepinizi saygı, sevgi ve muhabbetle selamlıyorum. Hoş geldiniz  sözleriyle selamlayan Başkan Yalçın, yaşlılığın hayatın bir gerçeği olduğuna dikkat çekerek, “ sizlerin rahmetinden, dualarından istifade etmek istiyoruz. Sizlerin aktif yaşlanmasını istiyoruz. Bir kenara çekilip hayattan kopmanızı istemiyoruz. Hepinizin ellerinden öpüyorum. Dualarınızı bekliyorum. İlçe Başkanlığımız iftar programını özellikle belediyede yapmak istedi. Çünkü burası sizin eviniz. Sizin dualarınız olmasaydı. Desteğiniz olmasaydı biz bugün buralarda görev yapamazdık. Destek ve dualarınız için teşekkürler. Bizim eksiklerimiz, yanlışlarımız, kusurlarımız olur. Daha iyi olmak istiyoruz. İnşallah dualarınızla bu kudreti de kendimizde bulacağız. Samimiyetimizden kimsenin şüphesi olmasın” diye konuştu.


 
İftar yemeğinde kısa bir selamlama konuşması yapan Engelliler Komisyon Merkezi (EKM) Başkanı Hatip Akkuş, şunları söyledi. Sevgili kardeşlerim. Bu mübarek ramazan ayında bizleri yalnız bırakmadığınız için hepinize canı gönülden teşekkür ederim. Unutulmamalıdır ki her vatandaş bir engelli adayıdır. Biz AK Parti’si ailesi olarak bütün vatandaşlarımızla olduğu gibi engelli vatandaşlarımızın her sorununu kendi sorunumuz bilerek çalışan gayret ve çaba içerisindeyiz. Biz sizlerle kederlenen sizlerle sevinen bir aileyiz. Katılımınızdan dolayı hepinize saygılar ve sevgiler sunuyorum” dedi.
 
AK Parti Sultangazi İlçe Başkanı Suzan Dağlar Civan ise “ Yanlarında olduğumuz huzur bulduğumuz, elleri öpülesi kıymetli büyüklerim ve değerli kardeşlerim. Sizlerin bir evladı, sizlerin bir ablası olarak hepinizi hürmetle selamlıyorum. Peygamber efendimizin söylediği’ küçüklerine şefkat, büyüklerine saygı göstermeyen bizden değildir’ düsturuyla yaşayan her ‘hangi bir genç yaşlılara hürmet ederse, Canab-ı Allah da ona hürmet edecek’ ilahi müjdesine inanan ilçe başkanınız olarak sizleri çok seviyorum. ‘ beli bükülmüş ihtiyarlar, süt emen bebekler, otlayan hayvanlar olmasaydı belalar üstünüze çökecekti. Yaşlılık gelmeden gençliğin kıymetini bilin, engel gelmeden sıhhatinizin anlamının farkına varın. Bereket yaşlıların ve engellilerin yanındadır. Bu sözler peygamber müjdesidir ve inanmalıyız. Herkes bir gün yaşlanacaktır. Her insan bir engelli adayıdır. Yaşlılık manen yükselme çağıdır. Bize kanlarından kan veren, canlarından can katan, yanlarında olduğumuzda her türlü nimeti önümüzde bulduğumuz değerli büyüklerimizin ellerinden öpüyorum. Engelli kardeşlerimi sevgiyle saygıyla muhabbetle kucaklıyorum” diye konuştu.       
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat