Sanat, Siyaset ve İş Dünyası Bu Düğünde Buluştu

Okunma: 6027
Sultangazi 17 Ağustos 2021 17:26
Videoyu Aç  Sanat, Siyaset ve İş Dünyası Bu Düğünde Buluştu
A
a

Sanat ve İş dünyasının önemli isimlerinden Fatma ve İsmail Bingöl çiftinin oğlu Av. Yunus Emre Bingöl, Sultangazi'nin önde gelen isimlerinden Bahar ve Adem Soylu çiftinin dünyalar güzeli kızı Tuğba Soylu ile iş, sanat ve siyaset dünyasını buluşturan muhteşem bir düğünle dünya evine girdi.

Bingöl ve Soylu aileleri salon girişinde misafirleri karşılayarak tek tek ilgilendi. Düğünün başlamasıyla birlikte genç çift dans etti. İkramların yapıldığı muhteşem düğün töreninde ömür boyu mutluluğa evet diyen Av. Yunus Emre ve Tuğba çifti sevenleri ve yakınları ile gönüllerince eğlenerek mutluluklarını pekiştirdi. Bingöl ve Soylu aileleri çocuklarının mutlu gününde kendilerini yalnız bırakmayan misafirlere katılımlarından dolayı teşekkürlerini iletti.



Siyasi Parti İl Başkanları, İlçe Başkanları, Erzurum Vakfı, Kars, Ardahan ve Iğdır Dernekler Federasyonu, Sultangazi Belediye Başkan yardımcıları, Sultangazi Belediyesi Meclis Başkan Vekili, Mahalle Muhtarları, İlçe Başkanları, Sanat dünyasının önde gelen isimleri Yağız, Burhan Topal, Nevzat Soydan, Mücahit ve Erzurum Bar ekibi, TV Sunucusu Güler Kahraman’ın sunumunu yaptığı ve Sivil toplum kuruluşları ve iş dünyasının yoğun ilgi gösterdiği düğün görülmeye değerdi.



Sultangazi’nin seçkin düğün salonlarının başında gelen Salon Venedik’te Kalabalık bir davetli topluluğunun katıldığı düğün törenine genç çiftin evliliklerine şahitlik yapan iş, ve siyaset dünyasının yanı sıra sanat dünyasının önde gelen isimleri katıldı.



Sultangazi Salon Venedik’te düzenlenen muhteşem bir düğünle evliliğe merhaba diyen Tuğba ve Av. Yunus Emre çiftinin mutluluğu gözlerinden okunuyordu. Damadın Babası Sanatçı ve iş insanı İsmail Bingöl, Düğün törenine katılan herkese teşekkür etti.
 
1000
icon
Leyla Kılınç 17 Ağustos 2021 23:41

Evet muhteşem bir düğün oldu ,çok güzeldi,çiftimize bir ömür sağlıklı bir şekilde mutluluklar dilerim. Herşey bundan sonra da gönüllerince olsun.

0 1 Cevap Yaz
hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat