Sultangazispor’dan Cesaret İsteyen Gelişme

Okunma: 870
Sultangazi 2 Mart 2016 14:47
A
a

Sultangazispor liderliği kovaladığı bir süreçte antrenörü ile yollarını ayırdı. BAL Ligi 11. Grupta mücadele eden Sultangazispor kulübü hiç beklenmeyen bir dönemde antrenörü ile yollarını ayırması kafalarda soru işaretleri yaratırken Sultangazispor Kulübü Onursal Başkanı Nevzat Yılmaz, olayla ilgili açıklamalarda bulundu.

Sultangazispor Kulübünün yanlış bir zamanda yersiz bir hamlede bulunduğunu hatırlatan Yılmaz, bu vebalin günahı ağır olur dedi. Eğer bir değişiklik yapılması gerekiyorsa bunun devre arasında yapılması en mantıklı davranıştı. Ligin bitimine 7 hafta kala yapılan bu değişiklik kimseye fayda sağlamaz “dere geçilirken at değiştirilmez”.
Yeni antrenörün futbolcularla uyum sağlaması, onlardan verim alması bir süreç meselesidir, bu durum da kulübü zaafa uğratma tehlikesi söz konusudur. Sezonun bitimine 7 hafta kala hoca değişikliğine gitmek, alınacak kötü bir sonucun faturası tüm yönetime kesilecektir. Yeni hoca futbolcuları her yönüyle tanımadığı için doğru kararlar vereceği konusunda tereddütlerim söz konusudur. Sultangazispor kulübünün yollarını ayırdığı hocası Memduh Fidan, hangi gerekçelerle kulüpten ayrılmıştır, onun yerine göreve gelen yardımcı teknik antrenör Erdoğan Eryılmaz, oyuncuları ne kadar tanımaktadır. Bunların irdelenerek yeniden masaya yatırılması gerekir. Sezonun bitimine 7 hafta kala alınan beklenmeyen bu karar bundan birkaç ay önce alınsaydı saygı duymaktan başka bir şey düşünülmezdi” dedi.    


1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat