Sultangazi İlk ve Tek AVM’sine Kavuşuyor

Okunma: 1462
Sultangazi 25 Mayıs 2016 20:48
Videoyu Aç Sultangazi İlk ve Tek AVM’sine Kavuşuyor
A
a

Sultangazi’nin ilk ve tek alışveriş merkezi olacak olan NEVA’in açılışı için gün sayıyor. Markam AVM Yatırım Şirketleri işbirliği tarafından hayata geçirilen NEVA Sultangazi’de sosyal hayatın yanı sıra iş yaşamında da canlılık kazandıracak. Sadece Sultangazi’nin değil komşu ilçelerinde alışveriş için buluşma noktası olacak.




Sultangazi Büyümeye ve Gelişmeye en açık ilçe

 
Sultangazi, 8 yıllık bir ilçe olmasına rağmen büyüme ve gelişime en açık ilçelerden biri olarak gösteriliyor. Sultangazi ‘yaşam merkezi’ konseptli ilk AVM’sine ilçenin en gözde mekanlarından Atatürk Bulvarı Üzerinde bulunan Sultangazi Belediyesinin altında açılacak. Danışmanlığı “ İdeas Danışmanlık – Sibel Kardeşler” tarafından sürdürülen proje, 22.000 bin metre kare alan üzerine kurulu, 50 Mağazası, sineme, yemek ve eğlence alanlarının da yer alacağı NEVA’da ayrıca 750 araç kapalı, 250 araç açık otoparkıyla Sultangazililer tarafından heyecanla bekleniyor.

 

NEVA Yöneticileri Basın mensuplarıyla kahvaltıda buluştu

 
Alanında bir çok işletmeye hakim olan “ İdeas Danışmanlık – Sibel Kardeşler Sultangazi’de faaliyet yürüten basın mensubu temsilcileriyle kahvaltıda bir araya geldi. Kahvaltıda ve sonrasında yaptığı açıklamalarında  “ Alışveriş merkezinin sadece Sultangazi’ye değil, çevre ilçelere de sosyal hayatın yanı sıra iş yaşamına hareket getireceğini, esnaf,  sanatkar, iş adamlarına yeni ufuk açacağını kaydeden Sibel Kardeşler, Sultangazi’nin ilk ve tek AVM’sine imza atmamız İlçe de doğrudan yapacağı katkıların yanı sıra ilçenin ekonomik olarak da gelişmesi adına çok önemli bir adımdır” dedi.
 
 

Sultangazi’nin Kalbine AVM Yapıyoruz

 
Sibel Kardeşler konuşmasını şöyle sürdürdü. İstanbul Sultangazi’nin tam kalbinde yepyeni bir alışveriş ve Yaşam Merkezi kapılarını açmaya hazırlanıyor.
 
Sultangazi’nin ilk ve tek Yaşam Merkezi olan NEVA alışveriş ve Yaşam Merkezi Sultangazi Belediye Başkanı Cahit Altunay’ın önderliği, yönetici kadroları ve markam AVM yatırım işletmeleri işbirliğiyle projeyi gerçekleştirmektedir.
 
Neva AVM Gıda Marketten, marka ve hobi mağazalarına , foodcourttan, cafe, restoranlara, çocuk eğlence merkezlerinden, sinemaya kadar etkinlikleriyle  farklı ve keyifli bir alışveriş yaşam imkanı sunacak.

 

NEVA Sultangazililerin Ortak Buluşma Noktası Olacak

 
Danışmanlığı “ İDEAS Danışmanlık – Sibel Kardeşler”  tarafından sürdürülen projeye kent meydanı , Sultangazi Belediye Binası, Nikah Dairesi, 870 Yataklı Üniversite Şehir Hastanesi, Çapa Diş Hekimliği Fakültesi, Sosyal Bilimler ve Sağlık Meslek Yüksek Okulu, Kaymakamlık, Emniyet Müdürlüğü, Cebeci Spor Kompleksi’nin yanı başında yer alan  NEVA alışveriş ve Yaşam Merkezi Sultangazi’nin ortak buluşma noktası haline gelecektir.
 
Günde yaklaşık 30. 000 bin ziyaretçisini ağırlamaya hazırlanan NEVA alışveriş ve Yaşam Merkezi 750 araçlık kapalı, 250 araçlık açık otoparkı ve ücretsiz vale hizmetiyle Ağustos ayının sonlarına doğru kapılarını açmaya hazırlanıyor” dedi.



 




1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat