Sultangazi’de Karne Heyecanı

Okunma: 521
Sultangazi 22 Ocak 2016 19:21
Videoyu Aç Sultangazi’de Karne Heyecanı
A
a

2015-2016 eğitim-öğretim yılının ilk yarısı tamamlanırken; Türkiye genelinde 18 milyon öğrenci karne heyecanı yaşadı. Sultangazi’de öğrencilere 2015-2016 yarıyıl dönemi karneleri düzenlenen törenle dağıtıldı. Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş (TEOG) Sınavında Türkiye 1’ncileri arasına giren Şeyma Kerküklü’nün okuduğu Aydın Uçkan Ortaokulu’nda düzenlenen törende öğrencilere ka

2015-2016 eğitim-öğretim yılının ilk yarısı tamamlanırken, 18 milyon öğrenci karne alma heyecanı yaşadı. Sultangazi’de de 65 okulda 95 bin öğrenciye 2015-2016 yarıyıl dönemi karneleri dağıtıldı. Aydın Uçkan Ortaokulu’nda düzenlenen karne törenine Sultangazi Kaymakamı Ali Uslanmaz, Sultangazi Belediye Başkanı Cahit Altunay, İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Demir, AK Parti İlçe Başkanı Suzan Dağlar Civan ile öğrenci ve öğretmenler katıldı.
Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş Sınavı’nda bütün soruları doğru cevaplayarak Türkiye 1’ncileri arasında giren Şeyma Kerküklü’nün sınıfında karne töreni yapıldı. Kerküklü’yü tebrik eden protokol üyeleri, sınıftaki tüm öğrencilere karnelerini dağıtıp, kitap hediye ederek; yarıyıl tatilinin iyi değerlendirmelerini istedi.
Törende konuşan Sultangazi Belediye Başkanı Cahit Altunay, TEOG birincisi Şeyma Kerküklü’nün başarısının herkese örnek olacağını belirterek, “Bu başarı hepiniz için bir itici güç olacaktır. Konfüçyüs’ün dediği gibi ‘Ağaca çıkmak istiyorsanız gökyüzünü hedefleyin’.  Büyük düşünün ki başarılarınız da büyük olsun. Hepinize iyi bir tatil diliyorum” dedi.
İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Demir konuşmasında yarıyıl tatilinde öğrencilere kitap okumalarını öğütledi.
Sınıftaki herkesin takdir aldığını kaydeden Sultangazi Kaymakamı Ali Uslanmaz da öğrencileri tebrik ederek başarılarının devamını diledi.
Şeyma Kerküklü’nün öğretmenlerine de hediyelerin verildiği törende TEOG sınavında başarılı olan öğrencilere de plaket takdim edildi.



1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat