Muhammet Özdemir'den Cahit Altunay'a Hayırlı Olsun Ziyareti

Okunma: 5148
Sultangazi 25 Mart 2021 19:35
Videoyu Aç Muhammet Özdemir'den Cahit Altunay'a Hayırlı Olsun Ziyareti
A
a

Sultangazi AK Parti Eski İlçe Yönetim Kurulu Üyesi iş adamı Muhammet Özdemir, AK Parti İstanbul İl Başkan yardımcılığına getirilen Cahit Altunay'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

AK Parti Sultangazi eski ilçe yönetim kurulu üyesi Muhammet Özdemir, Beraberindeki iş adamı Metin Yıldırım ile birlikte gerçekleştirilen ziyarette birlik ve beraberlik mesajları verildi. Muhammet Özdemir, ziyarette AK Parti İstanbul 7. Olağan İl Kongresi sonrası AK Parti İstanbul Çevre, Şehir ve Kültür den sorumlu İl Başkan Yardımcılığına seçilen Cahit Altunay’a hayırlı uğurlu olsun diyerek, başarı dileklerini iletti.



Muhammet Özdemir, “Gönlümüz bir, yolumuz bir ve davamız bir. Sayın Başkanımız Cahit Altunay, Sultangazi Kurucu belediye başkanı olarak önemli çalışmalarda bulundu. Sultangazi olarak birlik ve beraberlik içerisinde önemli ve yoğun çalışmalar ile Sultangazi’ye 10 altın yılını yaşattı. Yol arkadaşlarından almış olduğu bu bayrağı daha yükseklere taşıyacağına sonuna kadar inanıyoruz. Dualarımız sizinle bu vesileyle İl Başkan yardımcılığı görevinin kendisine, İstanbul’umuza ve partimize hayırlı olmasını diliyorum" diye konuştu.




AK Parti İstanbul Çevre, Şehir ve Kültür den sorumlu İl Başkan Yardımcısı Cahit Altunay ise,  “Ben bu güzel dileklerinizden dolayı teşekkür ediyorum. İnşallah birlikte hayırlı hizmetlerde bulunacağız. İstanbul ve Sultangazi için koşturmaya devam edeceğiz. İnşallah hizmet ehli olduk, olmaya devam edeceğiz. AK Parti ve İstanbul için bir ve beraber olarak çalışmalara devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat