Sultangazi’de Anneler Günü

Okunma: 489
Sultangazi 9 Mayıs 2016 21:36
Videoyu Aç Sultangazi’de Anneler Günü
A
a

Sultangazi Belediyesi, Anneler Günü’nde Sultangazili anneleri bir araya getirdi. Hoca Ahmet Yesevi Kültür Merkezi’nde düzenlenen programda konuşan Sultangazi Belediye Başkanı Cahit Altunay; sevgi, fedakarlık gibi yüce duyguları en üst düzeyde yaşayan yegane varlıkların anneler olduğunu söyledi. Etkinlikte fantezi müziğin sevilen ismi Pınar Dilşeker sahne aldı.

Sultangazi Belediyesi, Anneler Günü’ne özel bir program düzenledi. Hoca Ahmet Yesevi Kültür Merkezi’nde düzenlenen programa Sultangazi Kaymakamı Ali Uslanmaz ve eşi Hayriye Uslanmaz, Sultangazi Belediye Başkanı Cahit Altunay ve eşi İlknur Altunay, AK Parti İlçe Başkanı Suzan Dağlar Civan, AK Parti İlçe Kadın Kolları Başkanı Nurcan Öztürkmen ile çok sayıda vatandaş katıldı.


 
Programda konuşan Sultangazi Belediye Başkanı Cahit Altunay; sevgi, fedakarlık gibi yüce duyguları en üst düzeyde yaşayan yegane varlıkların anneler olduğunu ifade etti. Başkan Altunay,  "Bizim inancımızda annelerimizin çok özel bir yeri vardır. Bu çerçeveden bakıldığında her gün anneler günüdür” dedi.


 
Annelerimizin her zaman başımızın tacı olduğunu kaydeden Başkan Altunay, “Yaşadığımız müddetçe
ağzımızdan düşmeyecek yegane kelimedir, anne. İyi ve kötü anlarımızda ilk söylediğimiz kelimedir. Annelerimiz bir tek günde değil; her günde başımızın tacıdır” dedi. Çok sevdiği annesini kaybettiğini hatırlatan Başkan Altunay, şunları söyledi:


 
“Cennet annelerimizin ayakları altındadır lafı boşuna söylenmemiştir. Onlar bizi dokuz ay karnında taşır; büyütür. Hem öğretmen hem doktor olurlar; hayatta karşılaştığımız her şeyde yön gösterici olurlar. 3.5 yıl önce ben de annemi kaybettim ancak onu unutmak mümkün değil. Allah 8 cennet kapısından dilediğine annelerimize nasip etsin.”


 
Programda konuşan Sultangazi Kaymakamı Ali Uslanmaz, annelerimizin bizi dünyaya getiren ve büyüten insanlar olarak çok değerli olduklarını söyledi. Uslanmaz, “Rahmetli annem 58 yaşında da başımı okşardı. Onun gözünde kaymakam da olsak hep çocuktuk. Annelerimizin değerini onları kaybetmeden gösterelim” diye konuştu.


 
Konuşmaların ardından sanatçı Pınar Dilşeker sahne alarak sevilen şarkılarını Sultangazili anneler için seslendirdi.




 


1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat