Sultangazi Belediye Başkanı Cahit Altunay'ın 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Kutlama Mesajı

Okunma: 307
Sultangazi 27 Ekim 2016 17:55
Videoyu Aç Sultangazi Belediye Başkanı Cahit Altunay'ın 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Kutlama Mesajı
A
a

Özgür ve bağımsız varlığımız ile milli birlik ve beraberliğimizin kaynağı olan Cumhuriyetimizin 93’ıncı yıldönümünü hep birlikte büyük bir coşku ve gururla kutluyoruz. Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarının önderliğinde kazanılan ve tarihe altın harflerle yazılan Kurtuluş Savaşı destanının ardından kurulan Cumhuriyetimiz; azmin, kararlılığın, fedakârlığın, birlik ve beraberliğin ve egemenliğin sembolü olmuştur.

Cumhuriyetimiz farklı kültür, inanç ve düşünceleri teminat altına alarak birlikte yaşama idealimizin kaynağı olmuştur. Bu itibarla, Cumhuriyetin ilanı milletimizin şanlı tarihindeki en önemli dönüm noktalarından birisidir.

Bu bağlamda bizlerde bugünlere nasıl gelindiğini unutmayarak, her bakımdan daha güçlü, daha mutlu ve daha gelişmiş bir Türkiye hedefine ulaşmak için var gücümüzle çalışmayı sürdüreceğiz.

Bu duygu ve düşüncelerle;

Cumhuriyetimizin 93’ıncü  yıldönümünde milletimizin sahip olduğu tüm değerlerle hissettiği bu coşku ve heyecanının gönül dünyasından hiç eksik olmamasını temenni ediyor, bu müstesna günde Cumhuriyet’i “en büyük eserim” diye tanımlayan Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları başta olmak üzere, bu aziz vatanın bütünlüğü ve bağımsızlığı için canlarını ortaya koyan tüm şehit ve gazilerimizi rahmet ve şükranla anıyor, tüm halkımızın Cumhuriyet Bayramı’nı en içten dileklerimle kutluyorum.

1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat