Sedat Çetintaş’tan Teşekkür Mesajı

Okunma: 783
Sultangazi 15 Haziran 2016 12:36
Videoyu Aç Sedat Çetintaş’tan Teşekkür Mesajı
A
a

75. Yıl Mahalle Muhtarı Sedat Çetintaş, Bezmialem (Vakıf Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi)’de geçtiğimiz günlerde geçirdiği operasyonun ardından kendisini sağlığına kavuşturan hekimlere, kendisiyle en iyi şekilde ilgilenen hastane personeline ve desteklerini esirgemeyen Sultangazi’nin mülki ve idari amirlerine teşekkür etti.

Sedat Çetintaş, teşekkür mesajında şu ifadelere yer verdi. “Rahatsızlığım sonrası geçirdiğim operasyonun ardından gerek hastanede gerekse evim de yakın ilgi ve alakasını esirgemeyen, Başta Sultangazi Kaymakamı Ali Uslanmaz’a, Sultangazi Belediye Başkanı Cahit Altunay’a, Cebeci Mahalle Muhtarı Zeki Yıldız başta olmak üzere, Sultangazi Mahalle Muhtarlarına, Sivil Toplum Kuruluşu temsilcilerine, Değerli Seçmenime, 75. Yıl Mahalle halkıma, Sevgili eşim’e, çocuklarıma ve yakın akrabalarıma sonsuz teşekkür ederim” dedi.

Yine, “hastalığım süresince, gerek basın yoluyla gerekse sosyal medyadan geçmiş olsun dileklerini sunan, dualarını esirgemeyen tüm dostlarıma şükranlarımı sunuyorum” dedi.

 

Sedat Çetintaş

75. Yıl Mahalle Muhtarı

















1000
icon
Mehmet Çalık 16 Haziran 2016 03:48

Sayın muhtarım, seni tekrar sıhhatli ve mutlu görmek hepimizi sevindirdi. Geçmiş olsun der bayramda sıla,i rahimde görüşmek temennisi ile çalışmalarında başarılar dilerim

0 0 Cevap Yaz
hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat