Samsunlular İftar Programına Gölge Düşürdü

Okunma: 4190
Sultangazi 16 Haziran 2016 00:29
Videoyu Aç Samsunlular İftar Programına Gölge Düşürdü
A
a

Sultangazi’de Samsunlular tarafından verilecek iftar için davet edilen vatandaşlar çadıra sığmayınca kavga çıktı. Kraldan çok kralcı kesilen yemek firması yetkilisi görevli zabıtalara yemek vermeyince zabıta memurları yemek firmasını protesto ederek alandan ayrıldı.

Samsunlular Konfederasyonu, Samsun Federasyonu, Samsun İl Derneği, İlçe Dernekleri, Köy Dernekleri bir araya gerek Sultangazi Belediyesi sponsorluğunda iftar verdi. Kendilerine ayrılan davetiyelerin çok üstünde insanı davet eden Samsunlular iftar çadırının ahengini bozdu.

Bununla yetinmeyen Samsunlular, Trabzon Federasyonu, Amasya Federasyonu ve çevre illerin federasyon ve derneklerini de davet etti. Samsun Konfederasyonu tarafından Sultangazi Belediyesi’nin hemen yanında kurulan ve dernek üyelerine belediye çadırında verilmesi planlanan iftar yemeğinde  yer bulamayan bazı vatandaşlar tarafından protesto edildi. Alanı terk eden vatandaşlar bu organizasyonu kınadıklarını yüksek sesle dile getirdi.

Sabahtan akşama kadar ayakta görev yapan, gerek iftar çadırı alanı gerekse çevresinde güvenlik tedbirlerini elden bırakmayan zabıta ekiplerine yemek vermemekte ısrar eden yemek firmasının yetkilisini protesto eden zabıta ekipleri çadır alanını terk ederek, Sultangazi Belediyesinin birçok noktada kurduğu çorba çeşmelerinden aldıkları çorbalarla iftarını açtı.

Bugüne kadar gerçekleşen iftar programlarında böylesi bir yanlış yapılmazken Samsunlular tarafından yapılan bu yanlış, orada bulunan yabancı davetliler tarafından hayretle karşılandı.   

 

 




 
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat