Şampiyonluk Yemeğinde Buluştular

Okunma: 51182
Sultangazi 1 Haziran 2016 19:17
Videoyu Aç Şampiyonluk Yemeğinde Buluştular
A
a

Konya’da yapılan Ortaokullar arası Kız Futsal final Karşılaşmalarında rakiplerini eleyerek Türkiye Şampiyonu Olan Sultangazi Mevlana Ortaokulu Üstün Kitap ve Kırtasiye Sponsorluğunda Altınser Restoranda yemekte buluştu.

Sultangazi İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Demir, Sultangazi Mevlana Ortaokulu Müdiresi Fahriye Elkin, Mevlana Ortaokulu Müdür Yardımcısı Murat Bulut,  Beden Eğitim Öğretmenleri Samet Koç, Mehmet Bozkurt, Sponsor Üstün Kitap Ve Kırtasiye Yönetim Kurulu Başkanı Murat Üstündağ ve Türkiye şampiyonu olan Sultangazililerin gururu Mevlana Ortaokulu Kız Futsal takımı katıldı.


 

Demir Futsal Takımını ve Öğretmenlerini kutladı

 
Açılış Konuşmasını Sultangazi İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Demir gerçekleştirdi. Demir, Türkiye Şampiyonu olan Sultangazi Mevlana Ortaokulu kız futsal takımını tebrik ediyorum, bizlere unutamayacağımız bir mutluluk yaşattılar, Sultangazi’nin ismini tarihe Altın harflerle yazdırdılar diyerek şunları söyledi. “ Sevgili öğrenciler öncelikle hepimizin yüzünü güldüren bu başarıdan dolayı sizleri kutluyor. Başta Okulunuzun Müdiresi Fahriye Elkin  olmak üzere Beden Eğitimi Öğretmenleri Samet Koç ve Mehmet Bozkurt’u tebrik ediyorum. Beklide bugün elde etmiş olduğunuz bu başarının farkında değilsiniz, büyüdüğünüzde kazandığınız madalya ve kupaları gururla anlatacaksınız. Artık her geçen yıl tarihlere 2016 yılının ortaokullar kız futsal Türkiye şampiyonu olarak not düştünüz. Üzerinden kaç yıl geçerse geçsin gururla anılacaksınız. Ben tekrar sizleri kutluyor başarılarınızın devamını dilerken öğretmenlerinizi tebrik ediyorum” dedi.


 

Elkin, Mevlana Ortaokulu Başarılarıyla anılacak

 
Mevlana Ortaokulu Müdiresi Fahriye Elkin yaptığı konuşmada hem öğrencilerine hem de bu başarıda emeği geçenlere övgüler yağdırdı. “Elkin, okulumuzun kız Futsal takımının elde etmiş olduğu Türkiye şampiyonluğu küçümsenecek bir başarı değildir. Okulumuzun başarıları bununla sınırlı kalmadığı gibi bugün yapılan okullar arası basketbol müsabakalarında da başarı elde etmiştir. Geçtiğimiz gün yapılan okullar arası bilgi yarışmalarında da önemli dereceler almış bir okuluz. Başarılarımız her dalda ve konuda devam edecektir” dedi.


 

Samet Koç, Başarı Ortak aklın ve Emeğin Ürünü

 
Beden Eğitimi Öğretmeni Samet Koç, konuşmasına maddi ve manevi desteklerinden dolayı Sultangazi İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Demir'e teşekkür ederek başladı. Koç konuşmasını şöyle sürdürdü. “ Beş yıldır spor salonu olmayan bir okulda kar, yağmur ve çamur demeden öğrencilerimizin örnek alınacak fedakarlığıyla bu müsabakalara hazırlandık. Bütün imkansızlıklara ve zorluklara rağmen formalarının ıslanmadık tek yerini bırakmayan pırıl pırıl çocuklarımız ve fedakar ailelerine teşekkür ediyorum.


 
Samet Koç Konuşmasının devamında şöyle konuştu, Bütün bu olumsuzluklara rağmen 12 pırıl pırıl yürek kafalarına bir kez şampiyonluğu koymuş,  gizli gizli yeminler içmişti. Şampiyonluk onların hakkıydı. Onlar bunca emeğin, fedakarlığın ödülünü almalıydılar. İnanmışlardı bir kez. Bu inanç onları Kırıkkale'den, Çankırı’ya oradan da final maçının oynanacağı Konya’ya ulaştırıyordu. Aldığımız her galibiyet, bizleri hayal ettiğimiz o muhteşem sona bir adım daha yaklaştırıyor, heyecanımız katlanarak büyüyordu. Konya’da beklenen gün gelip çattığında gelen telefon trafiği bizleri kamçılıyor, bu kupa bizim olmalı diye söyleniyorduk. 

 
Samet Koç,  başarı kendiliğinden değil ortak aklın ve gayret ve çabalar sonucu elde edildi.


Samet Koç, son olarak şunları dile getirdi. Sultangazi Mevlana Ortaokulu Müdüremiz Final Maçı Öncesi işini gücünü bırakmış o atmosferi bizimle paylaşmak için yanımıza gelmişti. Sultangazi Belediye Başkanı Cahit Altunay, telefonun diğer ucunda heyecanımıza ortak oluyor, bizleri umutlandırıyordu. Sultangazi İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Demir, maddi manevi olarak tüm desteğini bizden esirgemeyerek bize kol kanat geriyordu. İşte tüm bu ekip kupaya susamış bizden başarı bekliyordu. Bu öyle bir beklentiydi ki ikinci üçüncü olmak bize yakışmazdı. Mutlaka ama mutlaka Türkiye birincisi olmalıydık. Bugün bunu başarmanın haklı gururunu yaşıyoruz. Ben, öğretmen arkadaşım Mehmet ve öğrencilerim bu başarıda tuzu olan herkese çok ama çok teşekkür ediyoruz. Hepinize saygılar sunuyoruz” dedi.
 
Yemeğin ardından bu anı ölümsüzleştirmek için toplu resimler çekildi. Öğrenciler Milli Eğitim Müdürü İbrahim Demir’e madalyalarını ve kupalarını göstererek mutluluklarını paylaştılar.  









    
 
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat