Orhan Satılmış, Habipler Cemevi Başkanı

Okunma: 603
Sultangazi 22 Mart 2016 23:26
Videoyu Aç  Orhan Satılmış, Habipler Cemevi Başkanı
A
a

Habipler Cemevi Kongresinde Orhan Satılmış yeniden başkan seçildi. Pazar günü Habipler Cemevi yemek hanesinde yapılan kongrede mevcut başkan Orhan Satılmış tüm delegelerin oyunu alarak bir dönem daha başkan seçildi.


Kongrede bir konuşma yapan Habipler Cemevi Başkanı Orhan Satılmış, şunları söyledi. “ Ülkemizin son zamanlarda içinde bulunduğu durumu göz önüne alırsak,  bu kongrenin gerçekten çok önemli olduğunu görüyoruz. Böyle günler içerisindeyken sürekli bizim kurumumuzun yanında yer alan diğer Cemevlerimize teşekkür ediyorum. Satılmış konuşmasına şöyle devam etti. Ezilen yok edilmek istenen, ötekileştirme ve asimilasyona maruz bırakılan Alevilerin artık örgütlendiğinin hatırlatıldığı kongrede, Cemevi bünyemizdeki gençlere büyük görev düştüğü belirtilerek gençlerin tarih boyu Alevilere yol gösteren Pirlerin, dedelerin öğretilerini rehber edineceklerini anlattı.


 
Kongreye katılan herkese teşekkür eden Orhan Satılmış birlik ve beraberlik mesajları verdi. Son günlerde gerek ülkemizde gerekse İstanbul’da yaşanan üzücü olaylara değinen Satılmış terörün lanetlenmesi gerektiğinin altını çizdi.




 





 
 
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat