İstanbul Şenkayalılar Derneği 7 Ayrı Kulübe Forma Sponsoru Oldu

Okunma: 3059
Sultangazi 25 Eylül 2021 21:26
Videoyu Aç İstanbul Şenkayalılar Derneği 7 Ayrı Kulübe Forma Sponsoru Oldu
A
a

İstanbul Şenkayalılar Yardımlaşma, Dayanışma ve Kültür Derneği, amatör Lig’de mücadele eden 7 kulübe forma sponsoru oldu.

İstanbul Şenkayalılar Dernek Başkanı Osman Şeker, “Hedef kitle gençler” adını verdiği destek projesiyle amatör Lig’ler de mücadele veren Erzurum Şenkaya ve köylerinde ki kulüplerin ardından Sultangazi’de amatör Lig’de mücadele veren Sultan Şehir kulübünün futbol takımına forma göğüs sponsoru oldu.



Sultan Şehir Futbol takımının antrenman öncesi Formaları tanıtan İstanbul Şenkayalılar Dernek Başkanı Osman Şeker, “ Biz İstanbul Şenkayalılar Dernek yönetimi olarak gençlerimizi önemsiyoruz. Bizim hedef kitlemiz gençler. Onların kötü alışkanlıklardan uzak durmasının en etkin yolu spordur. Dernek olarak bunu bildiğimiz için bütün projelerimizin içeriğinde gençler vardır. Gençlerimizi önemsediğimiz için 7 spor kulübümüzün forma ihtiyacını karşılayarak sponsorluğunu üstlendik. Ayrıca İstanbul Şenkayalılar Derneği olarak bir futbol takımı kurduğumuzun müjdesini de vermek istiyorum. Yönetimim adına Futbolcu kardeşlerimi tebrik ederken, kulp başkanı Oğuz Erkan'a başarılar diliyorum” dedi.    
 








1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat