MUSTAFA DENİZLİ'DEN İSTİFA AÇIKLAMASI

Okunma: 411
Türkiye 29 Şubat 2016 00:30
Videoyu Aç MUSTAFA DENİZLİ'DEN İSTİFA AÇIKLAMASI
A
a

Galatasaray Teknik Direktörü Mustafa Denizli, Gaziantepspor yenilgisi sonrası ayrılma kararını başkan Dursun Özbek'le konuşacağını açıkladı.

Maç sonrası yayıncı kuruluşa komuşan Mustafa Denizli, şu ifadeleri kullandı:

Oyunla ilgili konuşursak ne diyebiliriz ki? Eğer kariyerim bu dönem itibariyle yara aldıysa, helal olsun diyorum. Bu camianın bana sunduklarını hayatım boyunca her yerde temsil etmeye çalıştım. 

Çok zor bir dönemde takımım beni davet etti. Ben de seve seve kabul ettim. Yaklaşık 27-28 yıldır bu mesleğin içerisindeyim. Hiçbir dönem, bu kadar yoğun bir mesai, çaba harcamadım. Bazen olmayınca olmuyor. 

'Revizyonu gerçekleştiremedik'

Aslında ocak ayında bir revizyon yapma peşindeydik. Onu da gerçekleştiremedik. Bu takımın lideri benim. Yaşananların tamamında en büyük mesuliyet bana ait. Ortaya istemediğimiz bir sonuç çıktı. Bu süreçte herkesin bana yardımcı olduğunu düşünüyorum. İnsanlar bir takım şeyleri kabul ederler. 

'Yapmam gereken varsa..'

Belki benim kariyerim başarılarla dolu, ancak zaman zaman başarısızlık da olabilir. Bu döneme kesinlikle başarılı diyemeyiz. Bugün insanların karşısında konuşurken, geriye dönüp baktığımda kazandığım bütün başarıların altında Galatasaray vardır. Eğer bu kulübün zor zamanlarında yapmam gereken bir şey varsa onu yapıyorum ve yapmaya da devam edeceğim. Avrupa'dan elenişimiz de büyük bir üzüntü yarattı. Evet kariyerim yara aldı ama başka bir sürü şey de yara aldı. 

'Kim ne algılarsa algılasın'

Denizli, muhabirin, "Bu sözlerinizden ayrılma kararı aldığınızı çıkarabilir miyiz?" sorusuna ise şu karşılığı verdi: Benim sözlerimden kim ne algılarsa algılasın. Yarın başkanımızla oturacağım geniş kapsamlı bir toplantı yapacağız. Onlarla bu göreve başlarken çok daha farklı planlarımız vardı, gerçekleştiremedik. Biraz önce sorduğunuz ayrılma konusunu, saygısızlık olmasın diye önce başkanımızla konuşacağım.

'Kararları verdim'

Kariyerimde yaşadığım büyük güzelliklerin ardından kötü şeyleri de yaşamak burada nasip olsun önemli değil. Ben kendi içimde bütün kararları verdim. Yarın yönetimle oturup konuşacağım.
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat