Mevlana Ortaokulu Türkiye Şampiyonluğuna Emin Adımlarla Yürüyor

Okunma: 1097
Sultangazi 5 Mayıs 2016 20:44
Videoyu Aç Mevlana Ortaokulu Türkiye Şampiyonluğuna Emin Adımlarla Yürüyor
A
a

İstanbul birincisi Sultangazi Mevlana Ortaokulu kız Futsal takımı Çankırı İlinde yapılan Türkiye finalinde Zonguldak, Karabük, Samsun ve Giresun gibi zorlu takımları yenerek Konya’da yapılacak olan Türkiye finallerine altın harflerle adını yazdırdı. Mevlana ortaokulunda hedef Türkiye şampiyonluğu.

Türkiye’de son 8 takım arasına kalan Mevlana Ortaokulu Konya’da yapılacak olan finaller için tüm hazırlıklarını tamamladı. Tüm olanaksızlıklara rağmen özveriyle çalışan emek harcayan Samet Koç ve Mehmet Bozkurt hocalarının gayret ve çabalarıyla Türkiye şampiyonasına hazırlanan Mevlana Ortaokulu şampiyonanın en güçlü ekibi.



Beş yıldır emek harcayarak çalışmalarını sürdüren Samet Koç ve Mehmet Bozkurt şu açıklamalarda bulundular. “ Okulumuzun Futsal takımına uygun bir spor salonu olmamasına rağmen öğrencilerimizin ekip olarak fedakarlık örneği sergilediğini ifade etmek istiyorum. Bu başarıda biz öğretmenler ve öğrencilerimizin gayret ve çabalarının yanı sıra ilçe Kaymakamımız Ali Uslanmaz’a Sultangazi Belediye Başkanımız Cahit Altunay’a Milli Eğitim Müdürümüz İbrahim Demir’e, şube müdürlerimiz’e ve Sultangazi Belediyesi özel kalem Müdürü Adil Dayıoğlu’na çok teşekkür ediyoruz” dediler.



8- 13 Mayıs tarihinde Konya’da oynanacak olan Türkiye şampiyonasına hazırlıklarını tamamlayarak o heyecanlı günü bekleyen sporcularımız önümüzdeki günlerde yolculuk serüvenine başlayacaklar.
Beş yıldır canla başla çalışarak öğrencilerini başarıdan başarıya taşıyan fedakar Öğretmenler Samet Koç ve Mehmet Bozkurt, Yıllardır verdikleri emeğin meyvelerini almaya başladı. 



8-13 Mayıs tarihlerinde Konya’da yapılacak olan şampiyonaya tüm halkımız davetlidir diyerek sözlerini tamamlayan hocalarımıza Mevlana ortaokulu kız futsal takımına biz de, Yaşam Gazetesi ailesi olarak başarılar diliyoruz.




 
 
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat