Mevlana Ortaokulu Türkiye Şampiyonasında Yarı Finalde

Okunma: 1030
Sultangazi 4 Mart 2016 22:44
Videoyu Aç  Mevlana Ortaokulu Türkiye Şampiyonasında Yarı Finalde
A
a

İstanbul Temsilcisi Sultangazi Esentepe Mevlana Ortaokulu kız futsal takımı rakiplerini bir bir eleyerek Türkiye şampiyonluğu yolunda yarı finale yükseldi.

Sultangazi Sizinle Gurur Duyuyor

Oynadığı maçlarda rakiplerine üstünlük sağlayan, her maçı final havasında geçen Mevlana Ortaokulu, gösterdiği başarıyla rakiplerine parmak ısırttı. Aldığı başarılı sonuçlarla Türkiye’nin en büyük mega kenti İstanbul’u sallayan Mevlana Ortaokulu, bu başarısını Türkiye şampiyonasında da tekrarlayarak önemli bir başarıya daha imza atmasına ramak kaldı.


Tüm İmkansızlıklara Rağmen Büyük Başarı

Azmin ve çok çalışmanın getirdiği başarı öyküsü Mevlana Ortaokulu Beden Eğitimi Öğretmenleri Samet Koç, Mehmet Bozkurt  ve sponsor Esentepe Mahalle Muhtarı Haydar Polat ile başlayıp bitmiyor. Bu başarıda terleriyle formasının her santim metre karesini ıslatan çocuklarımızın gayret ve çabası, onları bu yaşa kadar yetiştiren sevgili aileleri, öğrenim gördükleri Mevlana Ortaokulu, Sultangazi Milli Eğitim Müdürü İbrahim Demir, gibi aktörlerinin de payını unutmamak gerekir.


Başarının Sırrı Çok Çalışmak

Başarının gelebilmesi için takım ruhu yaratmak çok önemli. Samet Koç ve Mehmet Bozkurt'un  ilk yaptığı bu oldu. Sadece takıma seçilen çocukları değil onların ailelerini de bu takımın bir parçası olmalarını sağladı. Başarıyı, alınan galibiyeti ailelerle beraber kutladı. Çok şükür hiç yenilgi alınmadı. Alınsaydı yenilginin hüznünü de birlikte paylaşacaklardı. Yani tam anlamıyla bir ekip, bir takım ruhu vardı. Başarı da bununla birlikte gelmeye devam ediyor.


Öğretmenden çok bir baba şefkati

Mevlana ortaokulu beden eğitimi öğretmenleri Samet Koç ve Mehmet Bozkurt, öğrencileri ile kurduğu ilişki bir öğretmenden çok, bir ağabey, bir baba, hatta bir arkadaş gibidir. Onların sevinçlerini ve hüzünlerini paylaşmasını çok iyi becerdiler. Onlara başarının anahtarının inanmak olduğunu çok iyi kavrattılar. Onlarla aile olmanın kriterlerini öğrettiler. İşte başarı bununla birlikte geldi.

 

 

 

 

 

 

 

 
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat