Mevlana Ortaokulu Başarılarıyla Gündemden Düşmüyor

Okunma: 2477
Sultangazi 10 Mayıs 2016 19:19
Videoyu Aç Mevlana Ortaokulu Başarılarıyla Gündemden Düşmüyor
A
a

Sultangazi Mevlana ortaokulu İstanbul ve Sultangazi’de başarılarıyla gündemden düşmüyor. “ Güçlü Kalemler Sokağı” ve “ Renkli Kitaplar Sokağı” projeleriyle önemli projelere imza atan Mevlana Ortaokulu gündemdeki yerini koruyor.

Sultangazi Mevlana Ortaokulu “ güçlü kalemler sokağı” ve “ renkli kitaplar sokağı “ etkinliklerine Sultangazi Kaymakamı Ali Uslanmaz, Milli Eğitim Müdürü İbrahim Demir, Esentepe Mahalle Muhtarı Haydar Polat, MHP Sultangazi İlçe Başkanı Yusuf Özel, MHP Sultangazi İlçe Başkan Yardımcısı Erdinç Kaygusuz, Milli Eğitim Şube Müdürleri, İstiklal ilköğretim okul Müdürü Renos Altuğ, Mevlana Ortaokulu Müdiresi Fahriye Elkin Altuğ,  öğretmenler ve çok sayıda öğrenci katıldı.


 
4 iklim 7 bölge sergisiyle ülkemizin sahip olduğu tarihi ve kültürel zenginliklerin tanıtıldığı sergide hünerlerini sergileyen öğrencilerin başarısı görülmeye değerdi. El emeği göz nuruyla hazırlanan sergi beğeni toplarken öğrencilerin sergilediği bir birinden güzel gösteriler göz kamaştırdı.


 
Açılış kurdelesini birlikte kesen katılımcılar öğrenci velileri tarafından hazırlanan bir birinden leziz yiyeceklerden tadılar. Bir öğretmenin kendi elleriyle hazırladığı Türk kahvesini de yudumlayan konuklara okul müdiresi kapıya kadar eşlik etti.


 
Gazetemize bir açıklamada bulunan Milli Eğitim Müdürü İbrahim Demir, şunları söyledi. “ Mevlana Ortaokulumuz Öğretmenleri ve öğrencilerinin günlerce hazırladıkları bu etkinlik hepimizi ziyadesiyle mutlu etmiştir. Ben okul müdiresi Fahriye Eklin Altuğ şahsında tüm öğretmenlerimi ve öğrencilerimi kutluyorum. Bu başarılı çalışmanın diğer okullarımız tarafında da örnek alınmasını diliyorum” dedi.


 
Sultangazi Mevlana Ortaokulu Müdiresi Fahriye Eklin Altuğ şunları söyledi. “ günlerdir hummalı bir çalışmayla öğretmen ve öğrencilerimizin gayretiyle hazırlıklarımızı tamamladık. Sultangazi Kaymakamımız Ali Uslanmaz ve Sultangazi Milli Eğitim Müdürümüz İbrahim Demir’in ve siyasi parti temsilcisi MHP Sultangazi İlçe Başkanımız Yusuf Özel’in çalışmalarımızı beğenerek izlemeleri okul idaresi olarak bizleri mutlu etti. Teşrifleriyle bizleri onurlandıran konuklarımıza Öğretmenlerim ve Öğrencilerim adına teşekkür ediyorum” dedi.
























  
 
  
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat