Meşhur Melemenci Şimdi Sultançiftliği Ordu Caddesinde

Okunma: 686
Sultangazi 13 Şubat 2016 00:39
Videoyu Aç Meşhur Melemenci Şimdi Sultançiftliği Ordu Caddesinde
A
a

Kahvaltı sektöründe Sultangazi’nin markası haline gelen Yüceller Melemen Yunus Usta, Adıyaman’ın kahvaltı kültürünü Sultangazi’ye yayma yolundaki adımlarından birini bugün Sultangazi İlçesi Sultançiftliği Mahallesi Ordu Caddesinde attı.

Mekânda Melemen ve kahvaltı servisi her gün sabah saat 07. 00’de başlıyor. Akşamın geç saatlerine kadar devam ediyor. Birçok çeşidin bir arada servis edildiği göz ve damak zevkine uygun kahvaltı sofrasında masa kalifiye çalışanlar tarafından peynir, zeytin, bal, tereyağı, meyveli yoğurt, tahin pekmez, helva, kaymak, acı sos ve tercihe göre yapılan kavurmalı, pastırmalı, sucuklu yumurta ve melemen ile donatılıyor.


 
Müşteri memnuniyetinin esas alındığı hijyen ve temizliğe önem verildiği mekan da mutfak müşterilerin rahat görebileceği, içerisinde dolaşabileceği şekilde dizeyin edildi. Masaya servis edilen tabaklar içerisindeki bol çeşit göz doyurucu olmanın yanı sıra kahvaltıların büyük çoğunluğu yöresel olduğu için Adıyaman’dan getirilmiş. Mevsimine göre değişen bir birinden farklı onlarca çeşit peynirler masaya farklı bir görüntü kazandırıyor.


 
Kahvaltıyla birlikte gelen çayın ikram olduğu ve sınırsız çay ikramının kahvaltı sonlanıncaya kadar devam ettiğini unutmamak gerek. Hijyen ve kalitenin buluştuğu, müşteri memnuniyetinin ilke edindiği bu mekân ailenizle, dostlarınızla gönül rahatlığı ile oturabileceğiniz, dostlarınıza ikramlarda bulunabileceğiniz bir yer. Haydi, afiyet olsun.


1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat