MEŞHUR ANILAR BOŞNAK BÖREKÇİSİ SULTANGAZİ’DE AÇILIYOR

Okunma: 803
Sultangazi 1 Mayıs 2016 23:39
Videoyu Aç MEŞHUR ANILAR BOŞNAK BÖREKÇİSİ SULTANGAZİ’DE AÇILIYOR
A
a

Meşhur Anılar Boşnak böreği artık Sultangazi İlçesi Sultançiftliği Mahallesinde. Tamamıyla ev yapımı ve has tereyağı ile imal edilen Boşnak Böreği ve Rumeli’nin tadına doyulmaz tatlılarını deneme fırsatı bulabileceğiniz Anılar Boşnak Böreği Salonu Sultangazi’de açılıyor.

    
Börekleri Ev Hanımları Yapıyor

Nihan Yıldırım’ın sahipliğini yaptığı Anılar Boşnak Böreği “ Kalite ve hijyen konusunda asla taviz vermeden, bol çeşit ve damak tadına uygun Boşnak Böreklerimizle Sultangazilileri Anılar Boşnak Böreği ile ağırlamaktan memnuniyet duyacağız sözleriyle konuşmasına başlayan Nihan Yıldırım, konuşmasını şöyle sürdürdü. “ Bir aile şirketi olan Anılar Boşnak Böreği ailesi olarak hedefimiz yolumuzun üzerindeki herkesle buluşmak Peynirli, Ispanaklı, Kıymalı ve patatesli Boşnak böreği ile hizmet verecek olan Anılar Boşnak Böreği, ürettiği kaliteli seri ve günlük olarak sizlere ulaştıracaktır.

Kadınlarımızın el emeği ve has tereyağı ile hijyenik koşullarda hazırladığı ürünlerimiz tüm müşterilerimizin beğeni ve taktirlerini kazanmaktadır. Anılar Boşnak Böreği, çeşit çeşit el yapımı böreklerle, böreği bugüne kadar zihnimizde beliren yufka ve iç kıvamlarından çok daha öteye taşımış, kahvaltılarda, öğle yemeklerinde, ikindi çaylarında sofraların vazgeçilmezi haline getirmiştir. Üstelik her saat taze ve sıcak bulabileceğiniz Anılar Boşnak Böreği ister mekanımızda, ister paketleterek evinizde ya da iş yerinizde taptaze, çıtır çıtır afiyetle yiyebilirsiniz.

Sultangazi’de lezzeti ve sağlıklı gıda hizmeti veren Anılar Boşnak Böreği, Türk Mutfağına kazandırılan börek çeşitleri içerisinde en çok ilgi gören ürünleri üretme hedefindedir. Tüm Sultangazilileri Boşnak Böreğinin tadına bakmaları için Anılar Börekçisine bekliyoruz” ifadelerini kulandı.   













 
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat