Mehmet Kavak’tan Berat Kandili Mesajı

Okunma: 796
Türkiye 21 Mayıs 2016 04:06
Videoyu Aç Mehmet Kavak’tan Berat Kandili Mesajı
A
a

AK Parti Sultangazi İlçe Başkan Yardımcısı Mehmet Kavak, üç aylardan Şaban ayı içerisinde bulunan ve Ramazan ayının habercisi sayılan Berat Kandili nedeniyle bir kutlama mesajı yayınladı.

Mehmet Kavak, yayınladığı kutlama mesajında, “ Mübarek Ramazan ayının habercisi ve müjdecisi olan Berat Kandili’ni yaşamanın heyecanı içerisindeyiz. Kurtuluş,af ve arınma anlamına gelen Berat Kandili; Müslümanların,sınırsız af ve merhamet sahibi Yüce Allah’a sığınarak günahlardan arınma, ilahi lütuf ve bereketlere erişebilme fırsatını yakalayabilecekleri müstesna zaman dilimlerinden birisidir. Gönül dünyamızı temizleme ve yaşadığımız hayatı sorgulama fırsatı sunan Berat Kandili, her türlü kötü duygulardan, haksızlık ve adaletsizlikten, kin, nefret ve intikam duygularından arınmayı, Rabbimizin affedeceğine ve bağışlayacağına sığınmayı öğretmektir. Manevi duyguların yoğunlaştığı bu mübarek gün ve geceleri tüm insanlığın huzur ve mutluluğu için dua ederek değerlendirmeliyiz.
 
Bu duygularla tüm İslam aleminin Berat Kandilini tebrik ediyor, bu anlamlı gecenin aramızdaki gönül bağlarını, birlik ve beraberliğimizi daha da güçlendirmesini diliyorum” dedi.   
 
AK Parti Sultangazi İlçe Başkan Yardımcısı
Mehmet Kavak
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat