Mehmet Kavak Damak Zevkinin Adresinde

Okunma: 576
Sultangazi 11 Nisan 2016 20:08
Videoyu Aç  Mehmet Kavak Damak Zevkinin Adresinde
A
a

Birçok lezzeti bir arada bulunduran Ciğerimsin kebap ve ciğer salonu müşterilerin damağında farklı tatlar ve hoş anılar bırakmaya devam ediyor. İşte o lezzet durağı bugün önemli bir konuğu ağırladı. Sultangazi AK Parti İlçe Başkan Yardımcısı Mehmet Kavak, Ciğerimsin kebap ve ciğer salonunu ziyaret etti.

Adıyaman ve Antep yöresinin lezzetlerinin tadılmasına öncülük eden Sultangazi’nin en önemli mekanlarından bir tanesi Ciğerin ve kebabın gerçek adresi Başkanın yeri Ciğerimsin kebap ve ciğer salonu da lezzet durağında tadına bakmadan bu mekandan ayrılmayın.


 
Ankara’da yapılacak olan AK Parti danışma meclisi toplantısı öncesi ciğerimsini ziyaret eden AK Parti Sultangazi İlçe Başkan Yardımcısı Mehmet Kavak’a Mustafa Saraç eşlik etti. Siyaset dünyasında önemli bir yeri olan Mehmet Kavak, işadamı kimliği ile de Sultangazi’ye katkı sunmaya devam ediyor. Kavak AK Parti İlçe Başkan Yardımcılığı ve iş adamı kimliğinin yanı sıra sivil toplum kuruluşlarında da önemli bir noktada bulunmaktadır.Türkiye genelinde en çok nüfusa sahip Tüm Canbeyler Dernek Başkan Yardımcılığı görevini de yürütmektedir.

 

 
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat