Kesim ve Yılmaz Ailelerinin Muhteşem Nişan Töreni

Okunma: 842
Sultangazi 23 Nisan 2016 19:54
Videoyu Aç Kesim ve Yılmaz Ailelerinin Muhteşem Nişan Töreni
A
a

Sultangazi’nin sevilen simalarından Hale- Çetin Kesim’in kızı Betül, Gönül- Metin Yılmaz’ın oğlu Burak ile Beşkardeşler düğün salonunda dünya evine girmek için ilk adımı attılar.

Çok sayıda davetlinin katıldığı nişan töreninde, renkli görüntüler yaşandı. Gelin ve damadın salona girişleri tek kelimeyle muhteşemdi. Yeni çiftler salonda ki davetlilerden tam not aldı. Gelin ve damadın salonun ortasındaki dansları davetlilerin gözlerini üzerlerine toplamayı başardı.



Yeni çiftin dansının ardından sıra piste nişanlıların vazgeçilemez simgesi olan nişan yüzükleri geldi. Nişan yüzüklerini Sultangazi’nin sevilen ismi Recep Gemici, gelin ve damada yüzükleri takarak hayırlı olsun temennisinde bulundu misafirler Gemici’yi ayakta alkışladı. Gemici Allah mesut Bahtiyar etsin genç çiftimizi” dedi.



Nefesler tutulmuş gözler hayatlarını birleştirmeye hazırlanan yeni çiftlerin üzerine yoğunlaştı

Nişan yüzüğü takıldıktan sonra sahneyi tıklım tıklım dolduran davetliler halaya durdu. Mahalli Sanatçının seslendirdiği bir birinden güzel parçalarla saatlerce halay çekildi. Bu gün önemli bir gündü.  Kesim ve Yılmaz ailelerinin mutlu günüydü. 


   
Salonun ortası boşaltıldı. Davul ve orkestra yerini aldıktan sonra nişan töreninde bulunan davetlilerin tamamına yakını koltuklarını bırakıp halaya durdular. Halay başı bir o köşede bir bu köşede salonun tamamına yayıldı. Davetliler yorulana kadar deyim yerindeyse paslarını  döktü.



Kendilerine yalnız bırakmayan davetlilere teşekkür eden gelinin annesi Hale Hanım ve babası Çetin Kesim Bey  “Bu mutlu günümüzde bizleri yalnız bırakmayan akraba, yakın dostlarımız sevenlerimizden Allah razı olsun sağ olsunlar güzelliklerle yaşasınlar çok mutluyuz darısı bekar gençlerimizin başına  sonsuz teşekkür ediyorum gelen misafirlerimize” diye konuştu.



Bizde Yaşam Gazetesi ailesi olarak genç çiftimize mutluluklar diliyoruz.









 
1000
icon
Orhan Yılmaz 26 Nisan 2016 07:04

Mutluliklar

0 0 Cevap Yaz
Salihkanat57@hotmail.com 23 Nisan 2016 20:34

Allah mesut etsin

0 0 Cevap Yaz
hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat