Kanser oğlunu öldüren baba tutuklandı

Okunma: 457
Türkiye 30 Mart 2016 09:37
Videoyu Aç Kanser oğlunu öldüren baba tutuklandı
A
a

Kocaeli'de kanser hastası oğlunu daha fazla acı çekmemesi için öldüren baba mahkeme tarafından tutuklandı.

Kocaeli'nin İzmit ilçesinde dün gece yaşanan olayda Salim Biricik, kolon kanseri olan oğluFatih Biricik’i daha fazla acı çekmemesi için silahla başından vurarak öldürmüştü. Emniyetteki ifadesinde oğlunun kendisine 'Baba beni ya öldür ya da yaşat' şeklinde yalvardığını söylediği iddia edilen Salim Biricik, emniyetteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edildi. Salim Biricik ifadesinin ardından tutuklanarak cezaevine gönderildi

'BENİ ÖLDÜR' DİYE YALVARDI
Baba Salim Biricik'in ifadesinde, gece geç saatte eve geldiğini, oğlunun kriz halinde olduğunu ve kan kustuğunu gördüğünü, acı içerisinde olan Fatih Biricik'in 'Beni öldür' diye yalvardığını, anne Lalehan Biricik'in banyoda olduğu sırada evde bulunan silah ile oğlunun başına 2 el ateş ederek öldürdüğünü söylediği iddia edildi.

4 YILDIR KANSER YAKASINI BIRAKMADI
23 yaşındaki Fatih Biricik'in 4 yıldır kolon kanseri hastası olduğu, İzmir 9 Eylül Üniversitesi'nde 3 kez ameliyat geçirdiği ve 13 kez de kemoterapi tedavisi gördüğü öğrenilirken, baba Salim Biricik'in oğlunun hastalığından dolayı psikolojik sorunları olduğunu ve bu sebeple ilaç kullandığı iddia edildi. Ailenin komşuları ise, Biricik ailesinin apartmana yeni taşındığını ve kendilerini tanımadıklarını söyledi. Gece silah sesi de duymadıklarını aktaran komşular, polisleri gördüklerini ancak olayın iç yüzünü gazetelerden öğrendiklerini söyledi.

1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat