Kahve Rengi Sultangazi’de Hizmete Açıldı

Okunma: 481
Sultangazi 9 Nisan 2016 15:16
Videoyu Aç Kahve Rengi Sultangazi’de Hizmete Açıldı
A
a

Sultangazi Atatürk Bulvarı marka isimlerle tanışmaya devam ediyor. İsminden söz ettiren Kahvenin Rengi artık Sultangazi’de.

Sultangazi’ye Muhteşem Bir Marka
 
Yeni mekanlarla ve markalarla yeni yeni tanışan Sultangazi Kahvenin Rengi markasıyla ününe ün katma yolunda önemli bir adıma daha imza atıyor. “ en mutlu insanlar her şeyin en iyisine en güzeline sahip değildirler. Sadece her şeyin en iyi şekilde tadını çıkarırlar. Parolasıyla Kahvenin rengi markasını Sultangazi’ye taşıyan isim Sultangazililerin en güzeline layık olduğunu söylüyor.
 
Herşeyin en iyi şekilde tadını Kahvenin Rengi'nde çıkartın. Kendiniz için en iyi olanı istemeniz normal ve bu sizin yaşamdaki en doğal haklarınızdan biridir” diyor.
 
Kahvenin Rengi Yeni Adresiniz Olsun

Bir gün, dostluğun ve doyumsuz sohbetlerin simgesi Kahvenin Rengi'nde olmak istediğinizde biz sizin yanınızda olacağız. Dostluğun, arkadaşlığın, kardeşliğin o uçsuz bucaksız okyanusunda güvenle ve huzurla ağırlayacağız siz değerli konuklarımızı.  Sultangazi’nin incisi güzel Atatürk Bulvarında faaliyete başlayan Kahvenin Rengine mutlaka bekliyoruz.  
 
 
Vizyonumuz:
Doğru kalite/fiyat oranını sağlayarak geniş ürün yelpazesi ile tüketici beklentilerini en üst düzeyde karşılamak.

Misyonumuz:
Kaliteli, yenilikçi ve farklı ürünler yaratan, Türk kahve kültürünü Türkiye’nin yanı sıra Sultangazi’de müşterilerimiz ile buluşturup müşterilerin kendini iyi hissedeceği ve keyifle tüketeceği ortamlarda sunarak sektöründe en beğenilen ve tercih edilen marka olmak.   
 
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat