İşçilerle Toplu Sözleşme İmzalandı

Okunma: 2005
Sultangazi 20 Ekim 2016 23:16
Videoyu Aç İşçilerle Toplu Sözleşme İmzalandı
A
a

Sultangazi Belediyesi, işçi personeliyle toplu iş sözleşmesi imzaladı. Türk-İş’e bağlı Belediye İş Sendikası ile yapılan sözleşme ile belediye işçilerine yüzde 10’luk zam verildi. Sözleşme töreninde işçilere seslenen Sultangazi Belediye Başkanı Cahit Altunay, “Belediyenin kazandırdığı her çalışmada her başarıda emeğiniz var” diye konuştu.

Sultangazi Belediyesi ile Türk-İş’e bağlı Belediye İş Sendikası ile toplu iş sözleşmesi imzaladı. Sultangazi Belediyesi ek hizmet binasında düzenlenen imza törenine Sultangazi Belediye Başkanı Cahit Altunay, Belediye İş Sendikası 2 No’lu Şube Başkanı Erol Özdemir ile belediye işçileri katıldı.


 
Törende konuşan Sultangazi Belediye Başkanı Cahit Altunay, sözleşme ile tüm işçileri memnun etmekten mutluluk duyduklarını söyledi. Belediyenin başarılarında tüm çalışanların emeğinin olduğunu vurgulayan Başkan Altunay, “İlçedeki çalışmalarda yükü birlikte taşıyor omuzluyor ve yürütüyoruz.  Sultangazi Belediyesi'nin hayata geçirdiği her projede emeğiniz var" ifadelerini kullandı.
 
Sözleşmeye imza atan Belediye İş Sendikası 2. No’lu Şube Başkanı Erol Özdemir, her iki tarafı da memnun eden bir sözleşmeye imza attıklarını söyledi. Sözleşmenin imzalanmasında emeği geçenlere teşekkür eden Özdemir, “Bizler Sultangazi Belediyesi işçileri olarak en iyi hizmeti güler yüzlü bir şekilde vermenin sorumluluğunu taşıyoruz. Sözleşmemizin her iki tarafa da hayırlı olmasını diliyorum”  dedi.


 
Konuşmaların ardından 2016-2018 yıllarını kapsayan toplu iş sözleşmesine imza atıldı. Belediyede çalışan 92 işçi personeli kapsayan sözleşme ile ilk yılda yüzde 10 ve taban yevmiyelerinde yükseltme yapılırken, ikinci yılda ise enflasyon oranında zam yapılması yönünde anlaşma sağlandı. 
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat