İSAD İftarda Buluştu

Okunma: 596
Sultangazi 21 Haziran 2016 12:19
Videoyu Aç İSAD İftarda Buluştu
A
a

Sultangazi’nin en büyük ve en köklü Sivil Toplum Kuruluşlarının başında gelen İstanbul Spor Ayakkabıcılar Derneği ( İSAD) Sultangazi Belediyesi Sahra Sultan Düğün Sarayında İftar Verdi.

Şamdanlı Organize Sanayi Bölgesine İhtiyacımız var

 
Programda açılış konuşmasını gerçekleştiren İstanbul Spor Ayakkabıcılar (İSAD) Başkanı Oktay Şamdanlı 500’e yakın firma ile dev bir kurumu temsil ettiklerini ifade etti. Türkiye’de üretilen spor ayakkabılarının % 70’şinin Sultangazi’de üretildiğini hatırlatarak bu dev sektörün organize sanayi bölgesine ihtiyacı var” dedi.
 

İSAD’ın İftarına Şu İsimler Katıldı

 
Sultangazi Belediyesi Sahra Sultan Düğün Sarayında gerçekleşen iftar programına şu isimler katıldı. İstanbul 2. Bölge Milletvekili Haydar Ali Yıldız, Sultangazi Kaymakamı Ali Uslanmaz, Sultangazi AK Parti İlçe Başkanı Suzan Dağlar Civan, Sultangazi Belediye Başkanı Cahit Altunay, İlçe Emniyet Müdürü Ufuk Kayadelen, MHP Sultangazi İlçe Başkanı Yusuf Özel, HDP Sultangazi İlçe Başkanı Faruk Kaya, Saadet Partisi İlçe Başkanı Hüseyin Aydoğan, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, meclis üyeleri, Sultangazi Spor Kulübü Başkanı Nevzat Yılmaz, çok sayıda ayakkabı üreticisi ve emekçisi katıldı.
 



Ramazan’ın Coşkusunu Birlikte Paylaştılar

 
Mübarek Ramazan ayında kardeşliği pekiştirmek için gönül sofralarıyla Ayakkabı sektörü çalışanlarını bir araya getiren İstanbul Spor Ayakkabıcılar Derneği (İSAD) Başkanı Oktay Şamdanlı, Sultangazi Belediyesi Sahra Sultan Düğün Sarayında kurduğu kardeşlik sofrasında binleri buluşturdu. Binlerce çalışan ve üretici firma yetkilisi oruçlarını birlikte açarak Ramazanın kardeşliğini, bereketini, coşkusunu birlikte paylaştılar.
 
“Bölüş ki dünyada aç kalmasın”  sloganıyla Ramazan ayına özel kardeşlik sofraları kurmayI geleneksel hale getiren ( İSAD ) Ramazanın bereketini çalışanlarıyla paylaştılar.


 

Yıldız, Sultangazililer Ramazan’ı Ramazan Gibi yaşıyor

 
İstanbul Milletvekili Haydar Ali Yıldız, okunan ezanın, edilen duaların ve açılan orucun ardından iftar sonrası kısa bir konuşma gerçekleştirdi. Yıldız, Sultangazililer Ramazan’ı Ramazan gibi yaşıyor. Sadece burada kurduğunuz sofralarla değil. Sultangazi Belediyesinin iki ayrı noktaya kurduğu iftar çadırlarıyla binlerce Sultangazi’liye hizmet vermekte. Ramazanın ruhuna uygun yaşamaktadır. Misafir rızıklıyla gelir. Bizde sizinle bu sofralarda rızıklımızı paylaştık. Allah, bu mübarek Ramazan ayında hepinizin dualarını kabul etsin” dedi.  





 
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat