İş Adamı Ercan Karabayır İftar Verdi

Okunma: 987
Sultangazi 22 Haziran 2016 11:27
Videoyu Aç İş Adamı Ercan Karabayır İftar Verdi
A
a

Sultangazili hayırsever iş adamı Karcan Beton Yönetim Kurulu Başkanı Ercan Karabayır, Sultangazi’de faaliyet yürüten siyasileri, iş adamlarını, sivil toplum kuruluşlarını ve vatandaşları iftarda buluşturdu.

Holiday ınn İstanbul otelde, düzenlenen iftar yemeğine, Cumhuriyet Halk Partisi’nin önemli ismi Gürsel Tekin, Milletvekili Enis Berberoğlu, Cumhuriyet Halk Partisi eski Genel sekreteri Mehmet Sevigen,  Sultangazi AK Parti İlçe Başkanı Suzan Dağlar Civan, Cumhuriyet Halk Partisi Sultangazi İlçe Başkanı Mustafa Tiryakioğlu, Saadet Partisi Sultangazi İlçe Başkanı Hüseyin Aydoğan, Milliyetçi Hareket Partisi Gaziosmanpaşa İlçe Başkanı, Aytekin Çalışkan, Sultangazi İlçe Millieğitim Müdürü İbrahim Demir, HAK-EV Yönetim Kurulu Başkanı Muzaffer Aydın, Gazi Mahallesi Muhtarı Nevzat Altun, bir birinden değerli iş adamları, sivil toplum kuruluşları, spor ve sanatın önde gelen isimleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.  
 
Holiday ınn İstanbul otelde, düzenlenen iftar yemeğine iş çevresi ve siyasilerin de ilgisi yoğun oldu. Karcan Beton Yönetim Kurulu Başkanı Ercan Karabayır, iftar sonrası yaptığı açıklamada, 11 ayın sultanı olan Ramazan, ayının sonlarına doğru gelindiğini belirterek “ her yıl olduğu gibi bu yılda vatandaşlarımıza yönelik iftar yemeği düzenledik. Ramazan ayı birlik, beraberlik, beraberlik ve kardeşlik duygularının en yoğun olarak yaşandığı bir aydır. Bu ayda fakir fukaralar gözetilerek, Ramazan ayının maneviyatına uygun bir şekilde değerlendirilerek geçirilmesi bütün Müslümanların görevidir. Biz bu kapsamda vatandaşlarımızla birlikte iftarımızı yaptık. Bu geleneğimizi inşallah bundan sonraki Ramazan aylarında da devam ettirmeyi düşünüyoruz. Ben bu vesile ile iftar programımıza katılan bütün konuklarımıza teşekkür ediyorum” dedi.  




















































1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat