Ümit Doğan, Gazi Halkı Hizmetin En İyisini Hak Ediyor

Okunma: 4636
Sultangazi 28 Eylül 2021 23:55
Videoyu Aç Ümit Doğan, Gazi Halkı Hizmetin En İyisini Hak Ediyor
A
a

Gazi'ye Gazi Mahallesine hizmet anlayışı kapsamında dur durak bilmeden yedi yirmi dört ekibiyle birlikte çalışan Muhtar Ümit Doğan, takdir toplamaya devam ediyor.

Muhtar Ümit Doğan’ın talimatları doğrultusunda, muhtarlığa bağlı azaların ve gönüllülerin dur durak bilmeden halka hizmet etmesi her kesim tarafından övgüyle söz ediliyor. Gerek pandemi sürecinde, gerekse normalleşme sürecinde halkıyla sık sık bir araya gelen Gazi Mahallesi Muhtarı Ümit Doğan, ayrım yapmadan her kesim tarafından kucaklanıyor.



Azaların ve gönüllülerin çalışma yaptığı alanları denetleyen Muhtar Ümit Doğan, Halkımızın sevinçlerine de üzüntülerine de ortak olmaya çalışıyoruz. "Göreve geldiğimiz an itibarı ile vatandaşlarımızın istek ve şikâyetleri doğrultusunda çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Güzel Gazi’mizin güzide vatandaşları, her şeyin en iyisini hak ediyor. Gazi’nin her bir sokağında, her bir caddesinde hizmet vermeye devam edeceğiz" sözleri ile Gazi halkına en iyi hizmetin verilmesi noktasında çalışmalara devam edileceğinin” mesajını verdi.


 
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat